Profloorcare
voorwaarden   disclaimer   colofon   sitemap
0

Cementsluier verwijderen

robert op 7 september 2016 | Reageer

Wat voor reiningingsproduct moet ik gebruiken om cementsluier te verwijderen van natuursteen of keramische tegels ?

Hieronder een overzicht met verschillende speciaal producten voor het verwijderen van cementsluier en kalkaanslag op keramische tegels en natuursteen : 

Basalt - voor het verwijderen van cementsluier of hardnekkige kalkaanslag adviseren wij de HMK R155 zuurvrije grondreiniger van Moeller Stone Care, meer weten over het schoonmaken van basalt

Belgisch hardsteen - voor het verwijderen van cementsluier of hardnekkige kalkaanslag adviseren wij de Zuurvrije reiniger van Moeller Stone Caremeer weten over het schoonmaken van Belgisch hardsteen

Chinees hardsteen - voor het verwijderen van cementsluier of hardnekkige kalkaanslag adviseren wij de  HMK R155 zuurvrije reiniger van Moeller Stone Care, meer weten over het reinigen van Chinees hardsteen

Graniet - sommige graniet soorten bevatten geen kalk, voor deze soorten is het mogelijk om cementsluier verwijderaars te gebruiken met zuur, enkele voorbeelden hiervan zijn HMK R183 natuursteenreiniger of de HMK R163 Snelle cementsluierverwijderaar bij twijfel altijd even testen en anders de HMK R155 gebruiken 

Granito of Terrazzo - voor het verwijderen van de grijze sluier, cementsluier of bijvoorbeeld kalkaanslag adviseren wij een zuurvrij schoonmaakproduct   handige tips voor het reinigen van granito of terrazzo

Keramische tegels of gegalzuurde tegels - voor het verwijderen van cementsluier op keramische tegels of geglazuurde tegels kunnen we de volgende zuurhoudende producten toepassen HMK R163 Snelle cementsluierverwijderaar  of voor hardnekkige kalkaanslag de HMK R159 Tegelreiniger en sanitairreiniger

Leisteen - voor het verwijderen van cementsluier op leisteen soorten die geen kalk bevatten  HMK R183 Natuursteen reiniger of de HMK R163 cementsluierverwijderaar snel voor leisteen soorten die zacht zijn en waar een kalk waarde in zit adviseren wij dezuurvrije reiniger van Moeller Stone Care

Marmer - alle marmer soorten zijn gevoelig voor zuur of zuurhoudende producten, daarom adviseren wij bij cementsluier of hardnekkige kalkaanslag alleen met met zuurvrije producten te werken. Ook is het verstandig bij het afvoegen residu zo snel mogelijk te verwijderen. Gebruik voor het verwijderen van cementsluier de HMK R 155 zuurvrije grondreinger van Moeller Stoen Care

Travertin of Travertijn - alle travertin soorten zijn net als marmer zeer gevoelig voor zuurhoudende producten, wij adviseren dan altijd bij cementsluier of kalkaanslag te werken met zuurvrije producten, bij afvoegen of het invoegen van natuursteen het residu zo snel mogelijk verwijderen. Gebruik voor het verwijderen van kalk of cementsluier altijd een zuurvrije reiniger

Terra Cotta tegels - voor het verwijderen van cementsluier of hardnekkige kalkaanslag adviseren wij de HMK R157 Intensieve tegelreiniger 

 

« Terug naar overzicht

Vragen? Stel ze gerust hieronder

Vorige pagina
U bent hier:

Gerelateerde blogs

Natuursteen reinigen

De meest voorkomende oplossingen voor het reinigen van natuursteen 

Betonvloer schuren

Het schuren en polijsten van een betonvloer. Belangrijke informatie die ik moet weten bij het bewerken van beton.

Carrara marmer of Arabescato

Terug van weggeweest! Het mooiste wit marmer uit Italiƫ. Marmer uit Carrara en Calacatta.

Herengracht 282
1016 BX, Amsterdam
Nederland

T.: 020 217 07 04
F.: 020 217 07 05
E.: info@profloorcare.nl

K.v.K.: 34389793
Btw: NL 822.329.268.B01

Natuursteen onderhoud, restauratie en renovatie 

Vloeronderhoud beton, slijpen en polijsten