Profloorcare
voorwaarden   disclaimer   colofon   sitemap
0

Wat voor schade ?

Pro Floor Care staat 24 uur per dag beschikbaar voor u. Waterschade, vandalisme en reiniging ! Binnen 24 uur een gepaste offerte en schade rapport.

Pro Floor Care staat u bij met raad en daad. In geval van brandschade, waterschade, ongevallen of vandalisme kunt u direct gebruik maken van onze expertise.

  • 24 -uurs service voor brandschade, waterschade en vandalisme.
  • Verhuur en plaatsing van bijvoorbeeld droogmachines.
  • Totale gevelrenovatie ( Brand- of waterschade )
  • Reiniging van monumenten ( Vandalisme )
  • Straat- en terrasreiniging.
  • Reiniging en renovatie van alle harde vloeren.
  • Reiniging van tapijt en meubilair.
  • Beschadigingen aan natuursteen. ( huis, tuin en keuken gebruik )

Contact

Hoe kom ik in contact met Pro Floor Care ?

Op werkdagen van 09.00 tot 18.00. Via ons centrale nummer:

T. 020- 217 07 04

Buiten kantooruren en in het weekend:

T. 06-1045 70 03

Via het contactformulier van:

Pro Floor Care

Voor wie ?

Voor iedereen die schade heeft.

Verzekeringsmaatschappijen - Grote en kleine verzekeringsmaatschappijen, voor alle vragen met betrekking tot bovenstaande kwesties hebben wij een gedegen oplossing. Ieder probleem is voor ons een uitdaging. Wij denken dan ook klantgericht.

Verzekeringsagenten - Daar waar de expertise stopt gaat Pro Floor Care verder. Beschadigingen door water-, brandschade, ongelukken of vandalisme aan gevels en vloeren wij gaan inventariseren en geven hierbij transparante rapporten weer. Hierin worden achteraf dan ook niet onvoorziene herstelkosten berekent. 

Particulieren - Komt u er niet uit of mag u van de verzekeringsmaatschappij zelf overgaan tot het kiezen van een juiste partij, Pro Floor Care biedt u de juiste oplossingen voor ieder probleem.

Door wie ?

Hebben jullie al die expertise in huis.

Nee, Pro Floor Care is uw natuursteen specialist ! Alle expertise voor het reinigen, herstellen en onderhouden van natuursteen wordt binnen de organisatie van Pro Floor Care gehouden.

Echter, is het vaak zo dat met grote schades er veel meer verschillende expertises nodig zijn om een gedegen rapport te kunnen opstellen. Om onze rapporten en uitvoering tot het gewenste eindresultaat te brengen maken wij gebruik van een van onze zusterorganisaties Clean Expert B.V. Specialismes van de Clean Expert hebben dan ook veel meer betrekking op andere aspecten zoals normale harde en elastische vloeren, het dieptereinigen van plafonds of het hardnekkig reinigen van meubels, keukens en tapijt.

Voordeel voor verzekeringsmaatschappijen, verzekeringsagenten of particulieren is dat er een aanspreekpunt is. Ook hierbij geldt dat er achteraf geen extra kosten worden berekend na het uitbrengen van een schaderapport of offerte. Tevens ontvangt u één factuur waardoor er overzicht blijft.

Vorige pagina
Herengracht 282
1016 BX, Amsterdam
Nederland

T.: 020 217 07 04
F.: 020 217 07 05
E.: info@profloorcare.nl

K.v.K.: 34389793
Btw: NL 822.329.268.B01

Natuursteen onderhoud, restauratie en renovatie 

Vloeronderhoud beton, slijpen en polijsten