Profloorcare
voorwaarden   disclaimer   colofon   sitemap
0

Vereniging van Eigenaars

Gerichte oplossingen !

Voor Verenigingen van Eigenaars ( VVE ) of beheerders hiervan heeft Pro Floor Care speciale onderhoudsplannen ontwikkeld die gebasserd zijn op periodieke reiniging. Hierdoor kunnen vaak gereduceerde meterprijzen worden aangeboden over meerdere jaren. Hierdoor heeft u geen indexeringen en achterstallig onderhoud in de gezamenlijke of publieke ruimtes. 

Een simpel voorbeeld

Met een grote besparing.

Voor een middelgrote VVE beheerder ( ongeveer 70 VvE's in beheer) in de regio Amsterdam en Haarlem kregen wij een aanvraag voor het onderhoud van alle gezamenlijke openbare ruimtes voor meerdere jaren. Na een inventarisatie scan te hebben gemaakt bij alle te beheren panden van de opdrachtgever hebben de adviseurs voor ieder individueel pand een meerjarig onderhoudsplan geschreven. Door de meerjarige onderhoudsplannen kunnen de kosten vaak gelijk blijven, geen verborgen kosten achteraf vanwege achterstallig onderhoud. Doordat er voor 70 VvE's meerjarige onderhoudsplannen worden gemaakt, kunnen wij binnen de organisatie van Pro Floor Care de meterprijs aanzienlijk reduceren. 

Totaalconcepten VvE's

Schoonmaakartikelen, machines en onderhoudsplannen

Speciaal voor verenigingen van eigenaars of beheerders van appartementencomplexen kunnen wij volledige totaalconcepten verzorgen. Denkt u hierbij aan het verzorgen van eenvoudige stappenplannen voor complexe situaties zoals een pand wat onder monumentenzorg valt of voor een nieuw op te leveren gebouw. Hieronder een voorbeeld:

Een appartementencomplex op de grachtengordel in Amsterdam. Met een splitsingsakte voor 8 bewoners. De gezamenlijke of publieke ruimte in het gebouw betreft 85 vierkante meter. Hiervan is 30 vierkante meter natuursteen ( ingang ) en 55 vierkante meter keramische tegels. Een huismeester die maandelijks een paar uurtjes vrije tijd besteed aan het onderhoud van de gezamenlijke ruimtes.

Stap 1: Samen met de beheerder en/of  huismeester en een adviseur van Pro Floor Care wordt een stappenplan of meerjarig onderhoudsplan opgesteld. In dit onderhoudsplan komen verschillende do's en don'ts naar boven zoals het juiste gebruik  van schoonmaakartikelen met de juiste doekjes, mopwagens, machines of andere onderhoudsartikelen. Hierin komen vaak ook de probleemsituaties naar voren zoals het polijsten of repareren van de vloeren na een paar jaar.

Stap 2: Nadat het meerjarig onderhoudsplan is geschreven en ter akkoord is gegeven door de beheerder en de vereniging van eigenaars levert Pro Floor Care haar diensten op maandelijkse of jaarlijkse afroep. Dit heeft als voordeel dat de er geen verborgen kosten in de begroting zitten voor de aankomende jaren. Tevens heeft u een aanspreekpunt en hogere kortingen op schoonmaakproducten en diensten van Pro Floor Care.

Toelichting: Mocht u in dit verhaal geen huismeester hebben die het onderhoud voor zijn of haar rekening kan of wil nemen dan is dit geen probleem. Pro Floor Care werkt door geheel Nederland met gerenomeerde schoonmaakbedrijven die dit tegen zeer gunstige tarieven voor u kunnen doen aan de hand van de geschreven onderhoudsplannen. Dus ook hierin weer geen verborgen kosten.

Gaat u alvast naar onze webshop voor een overzicht van onze  schoonmaakproducten en machines.

Voor een vrijblijvende afspraak kunt u naar onze online agenda module gaan. In slechts vier stappen een afspraak met een van de adviseurs.

Vorige pagina
Herengracht 282
1016 BX, Amsterdam
Nederland

T.: 020 217 07 04
F.: 020 217 07 05
E.: info@profloorcare.nl

K.v.K.: 34389793
Btw: NL 822.329.268.B01

Natuursteen onderhoud, restauratie en renovatie 

Vloeronderhoud beton, slijpen en polijsten