Profloorcare
voorwaarden   disclaimer   colofon   sitemap
0

Periodiek reinigen

Het dieptereinigen van vloeren in supermarkten, warenhuizen en winkels. Beschermen van keramische tegels, natuursteen, marmercomposiet en porcellanato. Specialistisch reinigen. Tegelvloer reiniging

Reiniging op maat !

Wij zijn gespecialiseerd in het regisseren van projecten op maat. Opleverings schoonmaken, het verwijderen van cementsluier, diepte reinigen en impregneren van vloeren, antislip maken van bedrijfsvloeren, periodieke schoonmaakbeurten voor supermarkten, warenhuizen, banken, musea's en grote of kleine winkels. Bij ons kunt u terecht voor al het maatwerk en specialistisch onderhoud van vloeren.

Wanneer ?

Wij begrijpen als geen ander dat uw business door moet gaan, uw wensen onze aanpassingen. 's Avonds, 's nachts of in het weekeinde, u maakt uit wanneer wij de vloer reinigen. 

Totaal oplossingen 

Buiten het reinigen of beschermen van uw vloer in het bedrijfspand bieden wij ook het periodiek onderhoud of het specialistisch reinigen van andere onderdelen in uw gebouw. Het dieptereinigen van keukens, koelvitrines en sanitaire ruimtes, wand- en plafondreiniging, meubelstof en tapijt. Alle specialiteiten hebben wij in huis. Geintresseerd in onze diensten, bel snel !

Tegelvloer reinigen. Tegelvloer reiniging. 

Vloer opschuren

Het projectmatig slijpen, schuren, polijsten en impregneren van beton vloeren.

De basis 

De industriële betonlook is steeds meer in opkomst, om van deze trend het mooiste te maken is een goede basis vereist. Hieronder in stappen omschreven wat wij na het storten van beton voor u kunnen betekenen.

Slijpen / schuren van beton

Na de ruwe oplevering van de betonvloer wordt de vloer nog zwaar belast door de vele werkzaamheden die in het gebouw of huis verricht worden, het is niet verstandig om in deze fase uw beton vloer te gaan slijpen, schuren of polijsten. Wij adviseren aannemers, architecten en particuliere woning bezitters alreeds voor de grote werkzaamheden contact op te nemen met ons. Projectmatig plannen wij met u alle stappen door, vaak komen wij bij het vloeronderhoud als een van de laatste uw woning, pand of parkeergarage uit. Werken met zogeheten oplever data's is voor ons geen probleem. Tijdens het schuren van beton wordt gebruik gemaakt van schuurmachines met daaronder diamantschijven, op deze machines zitten industriële stofzuigers aangesloten waardoor er zo goed als mogelijk stofvrij geschuurd kan worden.

Wanneer is het schuren van beton nodig :

 • bij verregende betonvloeren
 • bij zwaar verontreinigde betonvloeren, parkeergarages en industirele vloeren
 • bevroren betonvloeren
 • het verwijderen van lijmlagen
 • oplevering van nieuw vloeren die moeten voldoen aan de verschillende EU classificeringen
 • het verwijderen van oneffenheden
 • oude coatings verwijderen
 • voor het polijsten van een betonnen vloer

Polijsten

Een mooie glanzende betonlook wordt verkregen door het zogeheten polijsten van beton. Door het gefaseerd polijsten met steeds fijnere diamantkorrels krijgen wij u vloer tot het gewenste glansniveau en een hogere hardheid van uw toplaag.

Enkele voordelen van dit type vloer onderhoud :

 • zeer mooie lichtweerkaatsing 
 • krasbestendig
 • eenvoudig onderhoud
 • hogere levensduur
 • zeer hygienisch, beton polijsten

Impregneren of coatings

Het verwijderen of aanbrengen van een nieuwe verflaag, coating of imprgenaat. Door het aanbrengen van een goede coating voorkomt u het zogeheten stuiven van beton vloeren. Tevens is de vloer nog eenvoudiger te reinigen of schoon te maken in het dagelijks of periodiek onderhoud. Tegnwoordig zijn er ook speciale verf soorten waarmee u de meest fantastische kleurschakeringen of logo's kunt laten terugkomen op uw vloer :

Geinteresseerd in de mogelijkheden voor het beton verven kijk dan even bij Dr. Schutz op de website.

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen van ons, neem dan gerust even contact op.

 

Vorige pagina
Herengracht 282
1016 BX, Amsterdam
Nederland

T.: 020 217 07 04
F.: 020 217 07 05
E.: info@profloorcare.nl

K.v.K.: 34389793
Btw: NL 822.329.268.B01

Natuursteen onderhoud, restauratie en renovatie 

Vloeronderhoud beton, slijpen en polijsten