Profloorcare
voorwaarden   disclaimer   colofon   sitemap
0

Meerjarig onderhoudsplan

Pro Floor Care verzorgd uw meerjarig onderhoudsplan op maat.

Of u facilitair manager bent van een groot pand of u bent een particulier die zich geen raad meer weet om haar natuursteen te onderhouden. Geen probleem ! Pro Floor Care maakt samen met u een meerjarig onderhoudsplan om uw natuursteen in perfecte staat te houden. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het contactformulier of de online agenda om zo snel een afspraak te maken met een van onze adviseurs.

Hoe werkt zo een meerjarig onderhoudsplan ?

Gerichte oplossingen voor nu en later. Bespaar jaarlijks 20 to 30 % op uw onderhoud en schoonmaak.

Het maken van een goed meerjarig onderhoudsplan bespaart u en het milieu aanzienlijk in de kosten. Hieronder worden belangrijke punten uitgelicht waarmee rekening dient te worden gehouden bij het maken van een meerjarig onderhoudsplan.

* Inventarisatie scan - De adviseurs van Pro Floor Care doorlopen het gebouw etage voor etage en kamer voor kamer. Hierbij worden de eerste knelpunten al gesignaleerd en goed in kaart gebracht. Enkele voorbeelden hiervan zijn looppaden met een verhoogde bevuilingsgraad, toiletgroepen en werkruimtes zoals printerkamers. 

* Interview  - Wie kunnen als beste beoordelen waar het goed en fout gaat op de werkvloer. Inderdaad de facilitair medewerkers en of de interieurverzorgers binnen uw organisatie. Door een kort gesprek of interview met de facilitaire ondersteuning komen veelal verborgen probleemstellingen naar voren, samen met u medewerkers brengen wij deze knelpunten in kaart en komen wij met gerichte oplossingen.

* Schoonmaakmiddelen en systemen - Hierbij gaan de adviseurs van Pro Floor Care een kijkje nemen in uw werk- of voorraadkast . Een veel voorkomend probleem is dat de interieurverzorgers te veel verschillende schoonmaakmiddelen in de werkkast hebben staan waardoor het overzicht wat en hoe te gebruiken verdwijnt. Wederom biedt Pro Floor Care hierin de juiste oplossingen.

* Draaiboek - Na alle stappen te hebben doorgelopen maakt Pro Floor Care voor u een overzichtelijk rapport met daarin de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse schoonmaakactiviteiten. Hierin wordt ook rekening gehouden met verschillende schoonmaakartikelen toegespitst op het te onderhouden pand of ruimte. Tevens komt in het rapport naar voren wanneer u tot een periodieke schoonmaakbeurt dient over te gaan. Hierbij moet u denken aan een dieptereiniging van de toiletgroepen of het polijsten van uw natuurstenen vloer.

Interieurverzorgers, schoonmaakartikelen, machines en periodieke schoonmaakbeurten kunnen allemaal op afroepbasis worden geleverd door Pro Floor Care of een van haar gelieerde ondernemingen.

Bij een goed geschreven meerjarig onderhoudsplan bespaart u jaarlijks 20 tot 30 % op uw onderhoud en schoonmaak. Wij maken meerjarige onderhoudsplannen voor 3, 5 en 10 jaar.

Ga naar het contactformulier van Pro Floor Care om een afspraak te maken met een van onze adviseurs.

Vorige pagina
Herengracht 282
1016 BX, Amsterdam
Nederland

T.: 020 217 07 04
F.: 020 217 07 05
E.: info@profloorcare.nl

K.v.K.: 34389793
Btw: NL 822.329.268.B01

Natuursteen onderhoud, restauratie en renovatie 

Vloeronderhoud beton, slijpen en polijsten