Profloorcare
voorwaarden   disclaimer   colofon   sitemap
0

Impregneren

Impregneren betekent het doordringen van een materiaal met een andere stof. Het is een algemene techniek om een materiaal waterafstotend, waterbestendig, schimmelwerend, brandvertragend, graffitiwerend of meer van dergelijke gewenste eigenschappen te geven. Er kan gebruik worden gemaakt van een oplosmiddel en/of verhoogde druk om het proces te versnellen.

Pro Floor Care beschermt en verzegelt natuurstenen vloeren van marmer, hardsteen, travertin, graniet, basalt en terrazzo met doordringende impregneermiddelen o.a. gebaseerd op silanen, siloxaanacrylaten of fluorpolymeer. Deze impregneermiddelen dringen door de steen en verankeren zich, waardoor de steenoppervlakte vuil- en vloeistofafstotend wordt.

Voorbeelden van impregneren

Zelf doen of laten doen

Impregneren

Gaat u zelf impregneren of laat u het aan de specialisten van Pro Floor Care over ?

Dit kunnen wij niet voor u beslissen, wel kunnen wij dit beoordelen. Elke natuursteen soort heeft unieke eigenschappen. Zo hebben marmer soorten een veel poreuzere structuur dan graniet. Verkleuring van leisteen gebeurt veel sneller dan marmer, enzovoort.

Zelf doen - Ga direct naar de webshop van Pro Floor Care en maak hier een keuze uit verschillende impregnaten.

Laten doen - U maakt een afspraak met Pro Floor Care, u geeft aan wat de problemen zijn en wat de doelstelling is. Hierbij heeft u een keuze voor bezoek door de adviseurs van Pro Floor Care in de morgen, in de middag of 's avonds.

 

Vorige pagina
Herengracht 282
1016 BX, Amsterdam
Nederland

T.: 020 217 07 04
F.: 020 217 07 05
E.: info@profloorcare.nl

K.v.K.: 34389793
Btw: NL 822.329.268.B01

Natuursteen onderhoud, restauratie en renovatie 

Vloeronderhoud beton, slijpen en polijsten