Profloorcare
voorwaarden   disclaimer   colofon   sitemap
0

Pro Floor Care

Uw natuursteen specialist in Nederland en België.

Door een samenbundeling van krachten is Pro Floor Care B.V. ontstaan. De kracht van Pro Floor Care zit hem al jaren in de expertise op verschillende gebieden binnen de natuursteen branche. Zo heeft Pro Floor Care verschillende divisies binnen haar concern. Hieronder staan de verschillende divisies uitgelicht.

Onderhoud

Pro Floor care is een van de grotere spelers in de Nederlandse en Belgische markt op het gebied van onderhoud van natuursteen. Wij onderhouden natuursteen van grote beursgenoteerde bedrijven tot particulieren. Door ons geavanceerde bestelprogamma kan iedereen makkelijk en direct een afspraak maken met een van de adviseurs. Dit maakt Pro Floor Care een zeer laagdrempelig bedrijf met een professionele aanpak. Ga direct voor een afspraak naar onze online agenda.

Natuursteen

Door onze ervaring op het gebied van inkoop bij steenhouwers over de gehele wereld, kunnen wij zeer mooie partijen natuursteen aanbieden voor bedrijven en particulieren. Wilt u graag een gedegen advies van A tot Z. Neemt u dan gerust even contact met ons op. Een van onze adviseurs helpt u graag verder bij de aankoop van uw natuursteen.

Producten

De mensen van Pro Floor Care hebben samen met een paar leveranciers een overzichtelijke webshop samengesteld zodat u gemakkelijk online uw schoonmaakartikelen kunt bestellen. Voor vragen over b2b kunt u even contact met ons opnemen.

Vorige pagina
Herengracht 282
1016 BX, Amsterdam
Nederland

T.: 020 217 07 04
F.: 020 217 07 05
E.: info@profloorcare.nl

K.v.K.: 34389793
Btw: NL 822.329.268.B01

Natuursteen onderhoud, restauratie en renovatie 

Vloeronderhoud beton, slijpen en polijsten