Skip to content

COLOFON

Vakkennis en samenwerking is ook de basis van de website van Pro Floor Care, precies zoals wij ons specialisme uitdragen naar onze klanten

Bedrijven die hebben meegewerkt aan de website van Pro Floor Care

Zoals wij als Pro Floor Care specialismes en vakmensen combineren om tot het gewenste resultaat te komen, zo is ook deze website tot stand gekomen. In deze colofon staan de personen en bedrijven beschreven die hebben bijgedragen tot de totstandkoming van de Pro Floor Care website www.profloorcare.nl.

Colofon

De website is in opdracht van Pro Floor Care B.V. ® gerealiseerd door de volgende partijen:

WebAdapt – Het creëren van een goede website komt voort uit het begrijpen van de interesses, verwachtingen en behoeften van de bezoeker.

NewTraffic – Specialist in het vergroten van jouw online rendement. Door het inzetten van de juiste online marketing technieken maken wij je beter beter zichtbaar bij je doelgroepen.

Steven Boot  – We(b)design. Wij maken websites. En dat al een hele tijd voor nationale en internationale opdrachtgevers… vanuit Noordwijk!

Jill van de Hoven –  Jill heeft bijgedragen aan het smoelenboek. Jill volgt een studie aan de Fotoacademie Amsterdam.

Pro Floor Care B.V. is een geregistreerd handelsmerk binnen de Benelux, niets van deze website mag zonder toestemming van de eigenaar worden gepubliceerd of gekopieerd.

Amsterdam 2024, Pro Floor Care / PFC Projects BV

Back To Top
×