Skip to content

Vloeronderhoud

Pro Floor Care is specialist in onderhoud en renovatie van natuursteen en beton. Voor zowel bedrijven, als voor particulieren. Pro Floor Care heeft een schat aan ervaring, kennis en data en biedt u talrijke informatie over het onderhoud en verschillende professionele behandeltechnieken voor beton en natuursteen.

Doe er u voordeel mee voor als u zelf aan de slag wilt gaan. Tevens kunt u natuurlijk ook gebruik maken van onze expertise en ons inschakelen door een afspraak te maken of een vrijblijvende offerte te sturen.

Professionele behandeltechnieken van vloeren

Pro Floor Care heeft alle mogelijke oplossingen in huis voor het onderhoud en renovatie van natuursteen en beton. Naast beton, kunnen wij alle natuursteen soorten behandelen. Dus gaat het om basalt, graniet, granito, hardsteen, leisteen, marmer, terrazzo, travertin, of andere steensoorten zoals keramische tegels of plavuizen, bij ons bent u aan het juiste adres.

Elke situatie is anders en behoeft een specifieke behandelmethode. Dat geldt ook voor elke steensoort zelf. Niet elke behandeltechniek is geschikt voor elke steensoort. Dat hangt weer af van de eigenschappen van het natuursteen.

Per steensoort beschrijven wij de verschillende professionele behandeltechnieken die behoren tot onze specialiteiten. Deze specialistische technieken, die wij dus uitstekend beheersen en voor u kunnen toepassen, zijn onder andere het antislip maken van vloeren, coaten of impregneren, polijsten, herstellen of repareren of het schuren of slijpen van vloeren.

Daarnaast zijn er overige diensten voor het onderhouden van beton en natuursteen, die wat sporadischer gebruikt worden, maar die zeker ook tot onze specialiteiten behoren. Zoals borstelen, boucharderen, branden, diepte reinigen, hydrofoberen, kleurverkiepen, kristalliseren, mineraliseren of het verwijderen van cementsluier, lijmresten, vlekken of verfresten.

Voor elk probleem, elke situatie, kunnen wij als Pro Floor Care u de best mogelijke dienst en oplossing verlenen. Wij hebben een speciale pagina met een overzicht van al onze specialistische onderhoud diensten voor natuursteen en beton.

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende professionele behandeltechnieken die per natuursteen soort beschreven zijn. Een schat van informatie over de specifieke behandeltechniek voor elke steen soort. Hoe het werkt, waarom en wanneer toe te passen, wat de kosten zijn om het specialistisch te laten uitvoeren of tips om het zelf te doen.

Nogmaals, doe er uw voordeel mee!

Onderhoudscontracten

Pro Floor Care biedt tevens verschillende onderhoudscontracten aan voor het onderhoud van beton en natuursteen. Zo hebben wij onderhoudscontracten voor aanbestedende diensten zoals gemeentes en overheid. Tevens bieden wij specialistisch onderhoud voor kantoren, museums, warenhuizen, bedrijven en superjachten. Vanwege mindere belasting op vloeren en trappen worden onderhoudscontracten voor particulieren minder afgesloten, maar is wel een mogelijkheid

Pro Floor Care Helpt En Adviseert

Onderhouden met Pro Floor Care?

Wilt u graag zorgeloos blijven genieten van uw natuursteen of beton en zich niet druk maken over het onderhoud ervan? Lees dan alle voordelen van de verschillende onderhoudscontracten, die wij als Pro Floor Care, aanbieden.

Onderhoudscontracten Pro Floor Care
Back To Top
×