skip to Main Content

Onderhoud van Travertin

Bij sterke vervuiling, diepe krassen of beschadigingen aan uw travertin vloer.

Specialistisch reinigen zoals polijsten

Is uw travertin vloer door zo erg beschadigd dat zelfs speciale reinigers en beschermers niet meer helpen of werken, dan kunnen wij uw travertin vloer weer specialistisch reinigen of herstellen. Hieronder een paar specialistische vloer technieken die wij kunnen toepassen voor u.

Geen natuursteen is hetzelfde

Specialistisch vloeronderhoud travertin, de technieken op een rij gezet voor u :

  • Travertin antislip maken – verschillende antislip technieken toe te passen op kalkhoudende vloeren zoals travertin, wordt toegepast op vloeren, entrees, bordessen, zwembaden en badkamers. Anti slip maken van travertin vloeren door chemische behandeling en of door het machinaal aanbrengen van antislip randen.
  • Travertin impregneren of coaten – verschillende impregneer technieken toe te passen op travertin. Hydrofoberen, impregneren of beschermende coatings aanbrengen op kalkhoudende travertin soorten.
  • Kleurverdiepen van travertin – door een kleurverdieper op travertin toe te passen krijgt u een geheel andere uitstraling van de vloer. Vloeronderhoud van marmer.
  • Travertin polijsten – de vloer wordt gereinigd en hierna op glans gebracht in verschillende polijstfases, een verzoet niveau en zijdeglans zijn de meest voorkomende polijst oplossingen voor travertin.
  • Travertin slijpen of schuren – een van de meest technische oplossingen voor het restaureren van een travertin vloer. Schuren gebeurd met zeer zware schuurmachines speciaal voor natuursteen zoals hardsteen, marmer en travertin
  • Vlekken verwijderen travertin – het professioneel verwijderen van vlekken uit travertin.
Pro Floor Care Helpt En Adviseert

Hulp nodig bij het onderhouden van uw travertin vloer ?

Staat uw antwoord er niet bij omtrent het onderhouden, restaureren of renoveren van uw travertin vloer, neem dan even contact met ons op, dit kan telefonisch of maak eenvoudig online een afspraak.

Afspraak maken voor travertin vloer onderhoud

Back To Top
×