Skip to content

VACATURE

Junior Natuursteen Bewerker

Vacature Natuursteen en beton onderhoud

Per direct gezocht! junior natuursteen en beton bewerker

Medewerker beginnend beton en natuursteen onderhoud.

Ben jij ons aanstormend talent die creatief is in het bedenken van oplossingen op het gebied van beton en natuursteen?

Functieomschrijving

Je werkt de eerste maanden met verschillende collega’s. Je bent bezig met je rijbewijs of in het bezit van een rijbewijs B. Je bent gericht in het oplossen van problemen. Je werkt zeer accuraat. Je kunt goed communiceren en je bent bereidt om te leren. Uiteraard kom jij je afspraken na.

Op grotere projecten ondersteun jij de hoofduitvoerder, dit zijn verschillende werkzaamheden zoals het schuren, polijsten en impregneren. Voor kleinere projecten bij particulieren, ben je in staat om binnen enkele maanden in je eentje of met een nieuwe collega te werken. Ook hierbij geldt dat de kwaliteit, het vertrouwen en zeker de discretie gegarandeerd is bij al onze klanten.

Functie eisen

Ervaring is geen vereiste, zit je nog op school, ben je toe aan een nieuwe uitdaging. Klinkt de wereld van beton en natuursteen aanlokkelijk voor jou. Wil je werken in een bedrijf met een plezierige werksfeer. Dan worden wij waarschijnlijk je nieuwe collega’s.

Je basis activiteiten bestaan uit het schuren, slijpen, polijsten en impregneren van beton en natuursteen vloeren, gevels en monumenten. Je leert het herkennen van verschillende soorten problemen en je leert hier zeer oplossingsgericht mee om te gaan. Je maakt gebruik van elektrische handmachines en planetair draaiende schuur- en boen machines speciaal voor natuursteen en beton. Je werkgebied is door geheel Nederland en België. Je bent woonachtig op passende reisafstand van of in de bollenstreek. Je bent representatief en servicegericht. Flexibele werktijden.

Geboden wordt

Pro Floor Care is een fijn bedrijf, waar een plezierige werksfeer één van de grootste pijlers is. De klussen zijn afwisselend. Flexibele werktijden zijn mogelijk en je krijgt een grote mate van autonomie en verantwoordelijkheid. Er wordt niets steeds meegekeken over je schouder.

Je kunt binnen onze organisatie meegroeien. Je kunt bijscholen en je kunt je ook ontwikkelen als leermeester voor toekomstige werknemers. Je hebt een bij de functie passende beloning.

Vacature details

  • Contract : deeltijd en fulltime (voltijd)
  • Dienstcontract : 8 maanden met een mogelijkheid tot een vaste aanstelling
  • Locatie : Projectmatig verspreidt over Nederland
  • Bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B, of de bereidheid deze te behalen
  • Opleidingsniveau : LBO, LTS, MBO, MTS of VMBO
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Prima salaris, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Pro Floor Care Helpt En Adviseert

Spreekt deze vacature je aan?

Ben je geïnteresseerd om als natuursteen bewerker aan de slag te gaan? Stuur dan zo snel mogelijk je CV en een motivatiebrief onder vermelding van “Junior natuursteen bewerker” naar maike@pfcprojects.nl of stuur of maak gebruik van ons contact formulier. Voor vragen, of andere informatie, kun je ook direct bellen of appen, als je dat misschien fijner vindt. Geen zorgen.

Soliciteer op de vacature “Junior natuursteenbewerker”
Back To Top
×