skip to Main Content

Marmer onderhoud

Doffe vlekken, diepe krassen of beschadigingen aan uw marmeren vloer.

Schuren, polijsten of impregneren

Marmer onderhoud begint met Pro Floor Care.

Is uw marmeren vloer door de jaren beschadigd en zelfs speciale reinigers en beschermers niet meer helpen of werken, dan kunnen wij uw marmeren vloer weer specialistisch reinigen of herstellen. Hieronder specialistische vloer technieken die wij kunnen toepassen voor u op het gebied van marmer onderhoud.

marmer onderhoud
Beton schuren of marmer onderhoud

Speciailistisch marmer onderhouden

  • Marmer antislip maken – verschillende technieken toe te passen op marmeren vloeren, bordessen, zwembaden en badkamers. Antislip maken van marmeren vloeren door een etsende behandeling en of door het machinaal aanbrengen van antislip randen op marmer.
  • Marmer impregneren – verschillende technieken toe te passen op marmer. Kleurverdiepende impregneermiddelen of beschermende coatings aanbrengen op waterbasis of nano basis, toepasbaar voor vele verschillende marmeren vloer soorten. Na het impregneren of coaten is een marmer vloer eenvoudiger schoon te maken.
  • Kleurverdiepen van marmer – door een kleurverdieper op marmer toe te passen krijgt u een geheel andere uitstraling van de vloer. Vloeronderhoud van marmer.
  • Marmer kristalliseren – het terugbrengen van glans door een chemische behandeling, het zogeheten kristalliseren van marmer is vaak een eindafwerking in vloeronderhoud van marmer.
  • Marmer polijsten – de vloer wordt gereinigd en hierna op glans gebracht in verschillende polijst fases, een verzoet niveau en zijdeglans zijn de meest voorkomende polijst oplossingen voor marmer. Marmer vloer polijsten of marmer poetsen. Dof marmer weer glanzend maken. Polijsten van een marmeren vloer.
  • Marmer schuren of slijpen – een van de meest technische en dure oplossingen voor het restaureren van een marmeren vloer. Schuren gebeurt met zeer zware schuurmachines speciaal voor marmer en natuursteen.
  • Marmer reinigen – het professioneel verwijderen van doffe vlekken op marmer. Marmer reinigen en marmer onderhouden.

Hulp nodig bij het onderhouden van uw marmeren vloer ?

Staat uw antwoord er niet bij omtrent het onderhouden, restaureren of renoveren van uw marmeren vloer, neem dan even contact met ons op, dit kan telefonisch of maak eenvoudig online een afspraak.

Afspraak maken voor marmeren vloer onderhoud

Back To Top
×