Skip to content

ONDERHOUDSCONTRACT

Onderhoudscontracten voor natuursteen en beton. Voor particulieren, bedrijven, museums, hotels en restaurants

Natuursteen onderhoud met Pro Floor Care

Uiteraard wilt u dat het natuursteen, zoals hardsteen, marmer, travertin, graniet, granito, terrazzo, beton, basalt of leisteen een optimale uitstraling behoudt. Dat is ook zeker mogelijk. Hiervoor hebben wij op maat gemaakte onderhoudscontracten voor beton en natuursteen. Wij pakken de specialistische periodieke reiniging van u over. Natuursteen onderhouden begint hier.

De voordelen van een onderhoudscontract voor natuursteen

Met natuursteen heeft u een uniek product in huis. Natuursteen is ook kostbaar en het onderhouden vergt naast inspanning, ook alertheid. Verkeerd onderhoud kan funest zijn en kan uw natuursteen permanent beschadigen. Een onderhoudscontract met een professioneel, specialistisch en bekwaam bedrijf zoals Pro Floor Care, kan u heel fijn ontzorgen. Enkele voordelen op een rij:

  • De planning doen we in samenspraak met u.
  • Er zijn geen verborgen kosten. Voor het natuursteen onderhoud hanteren wij transparante prijzen. Normale indexaties en eventuele prijsverhogingen worden ruim van tevoren aangekondigd.
  • Avond of in het weekeinde. Toeslagen in het weekeinde of ’s avonds worden of zijn verwerkt in het onderhoudscontract.
  • Duurzaamheid. Door het vloeronderhoud uit te besteden aan Pro Floor Care, hoeft u niet meer met milieu belastende materialen aan de gang. Wij hebben zeer groene oplossingen die niet schadelijk zijn voor het milieu. Al onze schoonmaak producten zijn 100% biologisch afbreekbaar.
  • Door de frequentie van het periodiek onderhoud van natuursteen goed af te stellen, reduceert u de kosten.
Marmer Onderhoud

Verschillende contracten

Pro Floor Care biedt verschillende onderhoudscontracten aan voor het onderhoud van beton en natuursteen. Zo hebben wij onderhoudscontracten voor aanbestedende diensten zoals gemeentes en overheid. Tevens bieden wij specialistisch onderhoud voor kantoren, museums, warenhuizen, bedrijven en superjachten. Vanwege mindere belasting op vloeren en trappen worden onderhoudscontracten voor particulieren minder afgesloten.

Hierbij een overzicht van verschillende onderhoudscontracten voor beton en natuursteen:

1. Basic

Het meest eenvoudige onderhoudscontract voor beton en natuursteen. Eén keer per twee jaar komt een onderhoudsspecialist bij u langs. Uw vloer wordt machinaal gereinigd en waarschijnlijk met een polijstpoeder weer op glans terug gebracht. In de meeste gevallen wordt er in de laatste fase geïmpregneerd. Dit contract is geschikt voor warenhuizen, bedrijven en kantoren met een lage belopingsgraad.

2. Pro

Bij dit onderhoudscontract nemen wij het periodiek en totaalonderhoud van uw vloeren of wanden geheel over. In samenspraak met u, of de facilitair manager, gaan we een grondig onderhoudsplan opstellen, behandeltechnieken zoals polijsten, kristalliseren en impregneren komen hierbij allemaal aan de orde. Ook wordt er in samenspraak met u de periodieke frequentie besproken. Bij hotels, museums, warenhuizen en kantoren kan hierin wel een frequentie worden behaald van meerdere keren per jaar. Dit contract is geschikt voor bedrijven, kantoren, hotels, winkelcentrums en museums met een middel tot hoge belopingsgraad.

3. Exclusive

Bij deze vorm van natuursteen onderhoud, gaan we totaal in op de eisen en voorwaarden die worden gesteld door ontwerpers, binnenhuisarchitecten en exclusieve opdrachtgevers.
Een voorbeeld van de te behandelen natuursteensoorten vindt u hier bij Antolini. Deze producten worden vaak vervaardigd voor de meest exclusieve cliënten wereldwijd en worden toegepast in villa’s, landhuizen, luxe penthouses en luxe superjachten. Speciale behandeltechnieken en verzorgingsproducten worden hier gebruikt, als ook speciale machines en kleding om niets te beschadigen. Bij deze vorm van onderhoud staan wij 24 uur per dag op afroep klaar om bij een calamiteit direct te kunnen reageren en te behandelen. Om de privacy  van deze exclusieve klantenkring te kunnen waarborgen, geven wij nooit informatie of foto materiaal vrij. Voor deze vorm van onderhoud kunt u bellen met het nummer 020-217 0704. U wordt dan in contact gebracht met uw project manager, die speciaal voor u is aangesteld.

Pro Floor Care Helpt En Adviseert

Een onderhoudscontract afsluiten voor beton of natuursteen?

Wilt u een onderhoudscontract met ons afsluiten, of wilt u meer informatie ontvangen over een onderhoudscontract? Bel of app gerust even, of neem contact met ons op via ons afspraken formulier.

Afspraak maken voor onderhoudscontract
Back To Top
×