skip to Main Content

Natuursteen- en betonrenovatie

Renovatie en restauratie diensten

Beschadigde vloeren, repareren van natuursteen en het herstellen van bestaande betonvloeren.

Beton en natuursteen renovatie begint met Pro Floor Care

Ligt er in uw woning een eeuwenoude marmeren vloer, haalt u onder bestaande vloerbedekking een granito vloer naar boven. Het renoveren van oude gebouwen, kastelen, musea’s of metrostations. Wij hebben de expertise in huis om het authentieke en sjieke karakter van uw natuursteen te verbeteren en te behouden.

Buiten de normale expertises zoals het  antislip maken, schuren, polijsten en impregneren vind u op deze pagina verschillende renovatie of restauratie mogelijkheden voor beton en natuursteen.

granito polijsten

Verschillende renovatie en restauratie diensten die wij als Pro Floor Care aanbieden

  • Leggen van natuursteen – Het demonteren en opnieuw leggen van natuursteen zoals marmer en travertin. Het aanhelen en inboeten van bestaand natuursteen met nieuw natuursteen.
  • Gevelonderhoud en – herstel – Het herstellen van gevels zoals beschadigingen, het inboeten van nieuwe stukken gevel. Het speciaal en milieuvriendelijk onderhouden van gevels.
  • Opvullen van beschadigingen– Opvullen van kleine tot zeer grote beschadigingen. 2-componenten lijmen, opvulpasta’s en gekleurde reparatiemortels behoren tot de vele oplossingen.
  • Trapherstel – Beschadigde traptredes renoveren door middel van verschillende speciale behandeltechnieken. Uitzagen, inboeten en herstel door reparatiemortels behoren tot de oplossingen.
  • Valmarkering – Het aanbrengen van speciale valmarkeringen. Valmarkeringen kunnen van opliggende 2-k epoxy markering worden gemaakt. Inboren van valmarkering voor een visuele verbetering.
  • Voegherstel – Het vervangen of herstellen van oude voegen. Voegherstel wordt op verschillende methodes toegepast. Herstellen van dialatatie profielen tussen natuursteen en beton.
Pro Floor Care Helpt En Adviseert

Hulp nodig bij restauratie of renovatie ?

Staat uw antwoord er niet bij omtrent het restaureren of renoveren van uw vloer, neem dan even contact met ons op, dit kan telefonisch of maak eenvoudig online een afspraak. Marmer polijsten of marmer schuren doet u met de natuursteen specialist van Nederland.

Afspraak maken restauratie of renovatie

Back To Top
×