Skip to content

RENOVATIE & RESTAURATIE DIENSTEN

Specialistisch beton en natuursteen renovatie voor zowel particulieren, als voor bedrijven en instellingen

Specialistisch natuursteen renoveren en restaureren

Beschadigde vloeren, repareren van natuursteen en het herstellen van bestaande betonvloeren. Ligt er in uw woning een eeuwenoude marmeren vloer? Haalt u onder bestaande vloerbedekking een granito vloer naar boven? Het renoveren van oude gebouwen, kastelen, musea’s of metrostations. Wij hebben de expertise in huis om het authentieke en sjieke karakter van uw natuursteen te verbeteren en te behouden.

Buiten de normale expertises zoals het  antislip maken, schuren, polijsten en impregneren vind u op deze pagina verschillende renovatie of restauratie mogelijkheden voor beton en natuursteen.

Pro Floor Care is specialist op het gebied van renovatie en restauratie van beton en natuursteen. Wij hebben jarenlange ervaring, zijn VCA gecertificeerd en zijn actief voor zowel particulieren, als voor bedrijven en instellingen

Granito Polijsten

Verschillende renovatie en restauratie diensten die wij als Pro Floor Care aanbieden

Er zijn veel renovatie- en restauratie diensten die wij aanbieden. Van het leggen van natuursteen, tot valmarkeringen en herstel van voegen. Van het opvullen van beschadigingen tot het herstellen van trappen.

Per natuursteen soort hebben wij aparte pagina’s gemaakt, die de diensten per steensoort beschrijven. Hieronder vindt u een overzicht van wat algemene renovatie- en restauratie diensten die wij verlenen met betrekking tot het onderhoud van beton en natuursteen:

  • Leggen van natuursteen – Het demonteren en opnieuw leggen van natuursteen zoals marmer en travertin. Het aanhelen en inboeten van bestaand natuursteen met nieuw natuursteen.
  • Gevelonderhoud en – herstel – Het herstellen van gevels zoals beschadigingen, het inboeten van nieuwe stukken gevel. Het speciaal en milieuvriendelijk onderhouden van gevels.
  • Opvullen van beschadigingen– Opvullen van kleine tot zeer grote beschadigingen. 2-componenten lijmen, opvulpasta’s en gekleurde reparatiemortels behoren tot de vele oplossingen.
  • Trapherstel – Beschadigde traptredes renoveren door middel van verschillende speciale behandeltechnieken. Uitzagen, inboeten en herstel door reparatiemortels behoren tot de oplossingen.
  • Valmarkering – Het aanbrengen van speciale valmarkeringen. Valmarkeringen kunnen van opliggende 2-k epoxy markering worden gemaakt. Inboren van valmarkering voor een visuele verbetering.
  • Voegherstel – Het vervangen of herstellen van oude voegen. Voegherstel wordt op verschillende methodes toegepast. Herstellen van dialatatie profielen tussen natuursteen en beton.
Pro Floor Care Helpt En Adviseert

Hulp nodig bij restauratie of renovatie

Staat uw antwoord er niet bij omtrent het restaureren of renoveren van uw vloer, neem dan even contact met ons op, dit kan telefonisch of maak eenvoudig online een afspraak. Marmer polijsten of marmer schuren doet u met de natuursteen specialist van Nederland.

Afspraak maken restauratie of renovatie
Back To Top
×