Skip to content

OVER ONS

Gedreven voor passie en mooie materialen en al meer dan 20 jaar een begrip in de branche. Wij zijn Pro Floor Care

Specialisten in beton en natuursteen

Gedreven door passie voor mooie materialen zijn wij Pro Floor Care. Al meer dan 20 jaar een begrip in de branche. Van particulier tot aannemer. Van het repareren van een tegel tot het schuren en polijsten van bijna alle metrostations in Amsterdam. Wij zijn de specialisten op het gebied van natuursteen en beton.

Onze Missie

Innovatief denken zit in ons bloed. Echter de laatste jaren komt er steeds meer duurzaamheid om de hoek kijken. Wij zijn dan ook trots dat wij als één van de weinige specialisten kunnen zeggen dat wij maatschappelijk verantwoord en duurzaamheid zeer hoog in het vaandel hebben staan. Wij zijn een gecertificeerd en erkend bedrijf door de FIRA Sustainability. Download onze MVO rapportage voor meer informatie.

Onze Visie

Kernwoorden zoals kwaliteit, kennis en duurzaamheid blijven daarmee altijd terugkomen binnen onze organisatie. Wij hopen onze kennis door te kunnen geven aan een jongere generatie, hierin staan pijlers zoals kwaliteit en duurzaamheid zeer hoog op ons lijstje. Binnen de branche van beton en natuursteen zijn wij de nummer één in innovatief en duurzaam ondernemen.

Niet denken in problemen, maar in oplossingen

Rob van den Berge, Projectleider

Back To Top
×