Skip to content

ZAKELIJK

Pro Floor Care is VCA gecertificeerd, biedt specialistische oplossingen, levert hulp bij calculatie en geeft advies op maat

Pro Floor Care biedt specialistische oplossingen voor zakelijke klanten

Een natuursteen vloer met beschadigingen. Een gevel die beschadigd is. Een coating die loslaat op een betonnen vloer. Het verwijderen van lijmresten. Het repareren en herstellen van beton of natuursteen… Dit zijn maar een paar voorbeelden waar wij u met een juist advies en oplossing bij kunnen staan. Lees hier wat wij voor u, als zakelijke klant, kunnen betekenen en waarom wij van mening zijn écht het verschil te maken.

Denken in oplossingen

Bent u een aannemer, architect, facilitair manager of op welke andere manier een zakelijke klant? Voor elke vraag over beton of natuursteen hebben wij voor u altijd een oplossing voorhanden.

Voor al onze zakelijke klanten houden wij specifiek rekening met jullie wensen. Wij denken in oplossingen.

Pro Floor Care is al meer dan 20 jaar een begrip in de branche

Pro Floor Care Helpt En Adviseert

Hulp nodig bij calculatie?

Wilt u graag alle werkzaamheden, kosten en tijd van uw project in kaart brengen of hebben? Bel ons even of maak een afspraak voor een advies op maat.

Advies op maat

Waar Pro Floor Care het verschil maakt

Van het repareren van een tegel tot het schuren en polijsten van bijna alle metrostations in Amsterdam. Wij zijn dé specialisten op het gebied van natuursteen en beton en verlenen zowel onderhoud diensten als renovatie & restauratie diensten, voor zowel beton als voor alle verschillende natuursteen soorten.

Maatschappelijk verantwoord en duurzaam

Innovatief denken zit in ons bloed. Echter de laatste jaren komt er steeds meer duurzaamheid om de hoek kijken. Wij zijn dan ook trots dat wij, als één van de weinige specialisten in beton en natuursteen, kunnen zeggen dat wij maatschappelijk verantwoordelijkheid en duurzaamheid zeer hoog in het vaandel hebben staan. Wij zijn een VCA gecertificeerd bedrijf en erkend door de FIRA Sustainability.

Eigen team van specialisten

Wij werken met een eigen en vast team, bestaande uit vakmensen met allemaal eigen specialismes op het gebied van beton en natuursteen. Ook maken wij gebruik van specialisten verbonden aan Pro Floor Care met aanvullende kwaliteiten.

Flexibel in werktijden en onverwachte situaties

Pro Floor Care werkt met eigen materialen en wij zijn in bezit van reserve machines. Wij kunnen schakelen bij onverwachte situaties en zijn flexibel in onze werktijden.

Geen aanbetaling vereist

Bij ons krijgt u de rekening achteraf en daarmee is een aanbetaling niet nodig.

Lees meer over onze werkwijze en professionele aanpak.

Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend advies op maat. Binnen 24 uur heeft u uw offerte in huis!

Onderhoudsplan en onderhoudscontracten

Naast professioneel advies, ondersteuning en oplossingen, biedt Pro Floor Care verschillende onderhoudscontracten aan voor het onderhoud van beton en natuursteen. Zo hebben wij onderhoudscontracten voor aanbestedende diensten zoals gemeentes en overheid. Tevens bieden wij specialistisch onderhoud voor kantoren, museums, warenhuizen, bedrijven en superjachten.

Pro Floor Care Helpt En Adviseert

Onderhouden met Pro Floor Care?

Wilt u graag zorgeloos blijven genieten en zich niet druk maken over het onderhoud? Lees dan alle voordelen van de verschillende onderhoudscontracten, die wij als Pro Floor Care, aanbieden.

Onderhoudscontracten Pro Floor Care

Recente projecten voor bedrijven

Bedrijven waar wij voor gewerkt hebben

Back To Top
×