skip to Main Content

Pro Floor Care voor een zakelijke klant

Een natuursteen vloer met beschadigingen, een gevel die beschadigd is. Een coating die loslaat op een betonnen vloer …

Dit zijn maar een paar voorbeelden waar wij u met een juist advies en oplossing bij kunnen staan. Maak snel een afspraak met ons voor een vrijblijvend advies op maat.

Binnen 24 uur uw offerte in huis

Denken in oplossingen

Aannemer, architect, facilitair manager of op welke andere manier een zakelijke klant. Voor elke vraag over beton of natuursteen, wij hebben voor u altijd een oplossing voorhanden.

Voor al onze zakelijke klanten houden wij specifiek rekening met jullie wensen. Wij denken in oplossingen.

Pro Floor Care Helpt En Adviseert

Hulp nodig bij calculatie?

Wilt u graag alle werkzaamheden, kosten en tijd van uw project in kaart brengen of hebben ? Bel ons even of maak een afspraak voor een advies op maat.

Advies op maat

Waar Pro Floor Care het verschil maakt

Van het repareren van een tegel tot het schuren en polijsten van bijna alle metrostations in Amsterdam. Wij zijn de specialisten op het gebied van natuursteen en beton en verlenen zowel onderhoud diensten als renovatie & restauratie diensten.

Pro Floor Care is al meer dan 20 jaar een begrip in de branche

Innovatief denken zit in ons bloed. Echter de laatste jaren komt er steeds meer duurzaamheid om de hoek kijken. Wij zijn dan ook trots dat wij als een van de weinige specialisten kunnen zeggen dat wij maatschappelijk verantwoord en duurzaamheid zeer hoog in het vaandel hebben staan. Wij zijn een gecertificeerd en erkend bedrijf door de FIRA Sustainability.

We werken met een eigen en vast team, bestaande uit specialisten met allemaal eigen specialismes op het gebied van beton en natuursteen. Ook maken wij gebruik van specialisten verbonden aan Pro Floor Care met aanvullende kwaliteiten.

Pro Floor Care werkt met eigen materialen en we zijn in bezit van reserve machines. We kunnen schakelen bij onverwachte situaties en zijn flexibel in onze werktijden. Daarnaast krijgt u bij ons de rekening achteraf is een aanbetaling niet nodig. Lees meer over onze werkwijze en professionele aanpak.

Pro Floor Care Helpt En Adviseert

Onderhouden met Pro Floor Care ?

Wilt u graag zorgeloos blijven genieten en zich niet druk maken over het onderhoud ? Lees dan alle voordelen van de verschillende onderhoudscontracten, die wij als Pro Floor Care, aanbieden.

Onderhoudscontracten Pro Floor Care

Bedrijven waar wij voor gewerkt hebben

Back To Top
×