skip to Main Content

Terrazzo onderhoud

Zelf terrazzo schoonmaken volgens het drie stappenplan, reinigen, beschermen en onderhouden. Vloeronderhoud van terrazzo was nog nooit zo simpel. Terrazzo polijsten.

De basis bij het zelf reinigen van terrazzo

Bij nieuwe vloeren hanteren we de volgende uitzonderingsregel voor een optimaal vloeronderhoud van uw natuursteen.

Nieuwe gelegde terrazzo vloeren in de specie of in de mortel, laat de vloer minimaal 6 tot 8 weken natuurlijk drogen.( geen vloerverwarming aan ) Houd u er rekening mee dat dit richtlijnen zijn en deze kunnen afwijken door natuur of weersomstandigheden. In deze fase reinigt u de vloer alleen met schoon lauw water. Vlekken en lichte cementsluier verwijderd u met een neutrale reiniger speciaal voor natuursteen.

Voor nieuw gelegde terrazzo vloeren die in kunststof hars of epoxy zijn gezet hanteren we het volgende tijdspad. U laat de vloer minimaal 3 tot 4 weken natuurlijk drogen. ( geen vloerverwarming aan ) Houd u er rekening mee dat ook dit richtlijnen zijn en dat deze kunnen afwijken door verschillende weersomstandigheden. In deze fase reinigt u de vloer met schoon lauw water. Eventuele vlekken en lichte cementsluier verwijderd u met een neutrale reiniger speciaal voor natuursteen en beton.

Terrazzo schoonmaken volgens het drie stappenplan, namelijk reinigen, beschermen en onderhouden.

Pro Floor Care Helpt En Adviseert

Hulp nodig bij het reinigen van uw terazzo vloer ?

Staat uw antwoord er niet bij omtrent het onderhouden, restaureren of renoveren van uw terrazzo vloer, neem dan even contact met ons op, dit kan telefonisch of maak eenvoudig online een afspraak.

Afspraak maken voor terrazzo vloer onderhoud

Back To Top
×