Skip to content

PARTICULIEREN

Pro Floor Care levert tips, adviezen en oplossingen voor het onderhoud en de renovatie van natuursteen en beton

Specialist in natuursteen onderhoud voor particulieren

Al meer dan 20 jaar een begrip in de branche. Door onze kennis en jarenlange ervaring, hebben wij van het onderhouden, restaureren en renoveren van natuursteen en beton ons specialisme gemaakt. Is uw natuursteen vloer, vensterbank, aanrecht, tafelblad, of natuurstenen buiten terras dof geworden en haar glans verloren? Pro Floor Care beheerst alle behandeltechnieken en voorziet u tevens van allerlei tips en adviezen om het (eventueel) zelf te doen. Lees hier alles wat wij voor u, als particulier, kunnen betekenen.

Wat wij voor u kunnen betekenen?

Hoewel we tegenwoordig ook actief zijn in grote projecten als stations renovaties, renoveren van hotels of het herinrichten van een grote campus op een universiteit, zijn wij perfect in staat om u als particulier te helpen. Al meer dan 20 jaar komen wij over de (natuurstenen) vloer bij mensen thuis. Van het repareren van kapotte vloeren tot het weer laten glanzen van uw natuurstenen aanrecht blad. Van het verwijderen van lijmresten en cementsluier, tot het polijsten van natuurstenen terras tegels.

Wij hebben de mensen in huis met kennis, ervaring en specifieke specialismes, zoals het schuren, polijsten, coaten, impregneren en het antislip maken van beton en natuursteen.

Bij Pro Floor Care bent u aan het juiste adres voor het onderhoud of renovatie van uw natuursteen. Vraag een vrijblijvende offerte op, maak gebruik van ons gratis schade rapport. Maak gebruik onze vloer polijsten checklist of van onze talloze tips en adviezen op onze vele pagina’s om eventueel zelf aan de slag te gaan.

Nogmaals, voor uw onderhoud of reparatie van natuursteen en beton, bent u bij Pro Floor Care op het perfecte adres!

Pro Floor Care Helpt En Adviseert

Schade aan uw vloer?

Heeft u krassen in uw natuurstenen vloer of doffe plekken in uw natuursteen? Heeft u verkeerde schoonmaak producten gebruikt? Neem contact op met ons en wij zorgen voor een passende oplossing.

Gratis schaderapport aanvragen

Zelf aan de slag of specialist over de vloer?

Via onze (vloer)onderhoud pagina’s, biedt Pro Floor Care u talrijke informatie, zoals uitleg, tips en adviezen over het onderhouden van natuursteen en beton. Deze kunnen u helpen om zelf aan de slag te gaan. Bedenk wel even wat er allemaal nodig is en wat er allemaal bij komt kijken als u zelf de klus wilt klaren. Het goed onderhouden van natuursteen blijft uiteindelijk een specialistische aangelegenheid. Doe inspiratie op in onze portfolio en neem even een kijkje bij onze eerder opgeleverde projecten.

Zelf natuursteen onderhouden

Als u ervoor kiest om uw natuursteen vloer, vensterbank, aanrechtblad of ander type natuursteen zelf te onderhouden, dan bieden wij tal van informatie om dit te kunnen bewerkstelligen. Maar nogmaals, natuursteen blijft een gevoelig product en het reinigen, polijsten, repareren of ander soort behandeling, blijft een specialistische aangelegenheid.

Elke situatie is anders. Dat geldt ook voor de natuursteen soorten zelf. Dus het is goed om te weten wat de juiste oplossing is voor de probleemsituatie. Vergeet ook niet, dat als de verkeerde behandeling wordt toegepast, dit kan leiden tot onoverkomelijke beschadigingen.

Daarnaast wil het niet zeggen dat het altijd goedkoper is om het zelf te doen. Hieronder tonen we een voorbeeld om een doffe natuurstenen vloer haar glans terug te geven door het te polijsten. In dit voorbeeld, om het zelf te doen.

Voorbeeld casus : Een vloer polijsten van 40 m2 tot 50 m2. Prijzen exclusief 21% btw.

Dit heeft u nodig en moet u weten wanneer u zelf aan de slag gaat:

 • Boenmachine huren voor één dag:  € 39,50, voor een weekeinde € 59,25
 • Waterstofzuiger huren voor één dag: € 32,00, voor een weekeinde € 48,00
 • Minimaal 1 rol afplaktape 110 cm hoog: € 14,95
 • Glasmesje: € 4,95
 • Haakse slijper met variabel toerental. Over het algemeen niet te huur
 • Set speciale diamantpads 17 inch voor onder de boenmachine: € 145,00
 • Set speciale diamantpads 5 inch voor de haakse slijper: € 179,95
 • 1 liter zuurvrije reiniger R 155 HMK Moeller Stone Care, voor het reinigen in de 1ste polijstfase: € 11,95
 • Impregneermiddel voor natuursteen, 2 liter HMK S234 Vlekstop van Moeller Stone Care, ongeveer: €  65
 • 1 doses gezond verstand, onbetaalbaar
 • 1 vrije dag, € 45 per uur (als u voor de baas werkt)

Wat heeft u nodig van deze spullen ?
Om een resultaat te krijgen als een pro, heeft u alle bovenstaande producten nodig. Dan bent u al snel een bedrag van € 400,- tot € 450,- kwijt voor een vloer van ongeveer 35 m2. Reken daarbij ook nog een 4 tot 6 uur intensieve arbeid. Deze hebben wij niet mee gecalculeerd in de voorbeeld casus.

Benieuwd naar onze prijzen voor het polijsten van marmer, hardsteen, basalt beton of andere natuursteen soorten? Bel, mail, app of vraag in een paar stappen een gepaste gratis offerte aan.

Natuursteen professioneel laten onderhouden door vakmensen

Zoals u heeft kunnen zien en lezen, is het zelf onderhouden van natuursteen een kostbare en tijdrovende klus. Daarnaast moet u de behandelingen ook goed volbrengen, anders kan het natuursteen nog verder beschadigd worden.

Heeft u liever een specialist over de vloer. Dat kan. Weij helpen u graag in het specialistisch onderhouden van natuursteen en beton. Om bijvoorbeeld een doffe vloer weer te laten glanzen. Of een oude granito of terrazzo vloer, die onder de lijmresten zit, weer opnieuw te schuren en polijsten. Wij hebben alle specialismes onder een dak.

Enkele voordelen op een rij, om u te overtuigen de specialisten van Pro Floor Care over de vloer te halen:

 • Snel schakelen, binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Snel inplannen, geen lange wachttijden
 • Onze uitvoerders werken schoon, na afloop geen rotzooi
 • Gedegen productadvies na uitvoer. Onze uitvoerders vertellen u hoe de vloer goed te onderhouden
 • Goede nazorg! Heeft u een vraag of opmerking. Geen probleem, bel of mail ons even, waarschijnlijk hebben wij het antwoord klaar.

Doe het alleen, of doe het samen met ons. Maar doe het wel goed. Wij helpen u graag verder met zowel raad als daad

Recente projecten voor particulieren

Back To Top
×