skip to Main Content

Graniet schoonmaken

Specialistisch onderhoud van graniet

Bij sterke vervuiling, diepe krassen of beschadigingen aan uw granieten vloer. Kijk wat voor mogelijkheden er zijn voor het schoonmaken van graniet

Is uw granieten vloer door de jaren echt zo erg beschadigd dat zelfs speciale reinigers en beschermers niet meer helpen of werken, dan kunnen wij uw vloer weer specialistisch schoonmaken, reinigen of herstellen.

Graniet schoonmaken begint met Pro Floor Care.

Specialistisch vloer of aanrecht onderhoud graniet, de technieken op een rij gezet voor u :

  • Graniet antislip maken – verschillende technieken toe te passen op granieten vloeren, granieten randen bij zwembaden en badkamers met graniet. Anti slip maken van granieten vloeren door chemische behandeling en of door het machinaal aanbrengen van antislip randen op graniet.
  • Impregneren of coaten van graniet – verschillende technieken toe te passen op graniet. Kleurverdiepende impregneermiddelen of beschermende coatings aanbrengen op vele verschillende graniet soorten.
  • Kleurverdiepen van graniet – door een kleurverdieper op graniet toe te passen krijgt u een geheel andere uitstraling van de vloer. Vloeronder houd van graniet.
  • Graniet mineraliseren – het terugbrengen van glans door een chemische behandeling, het zogeheten kristalliseren van graniet is vaak een eindafwerking in vloeronderhoud van graniet.
  • Graniet polijsten – de vloer wordt gereinigd en hierna op glans gebracht in verschillende polijst fases, een verzoet niveau en zijdeglans zijn de meest voorkomende polijst oplossingen voor graniet. Granieten vloer polijsten of graniet oppoetsen.
  • Graniet slijpen of schuren – een van de meest technische en dure oplossingen voor het restaureren van een granieten vloer. Schuren gebeurd met zeer zware schuurmachines speciaal voor graniet en natuursteen.
  • Vlekken verwijderen graniet – het professioneel verwijderen van vlekken uit graniet. Graniet reinigen en graniet schoonmaken.
Pro Floor Care Helpt En Adviseert

Hulp nodig bij het schoonmaken van uw granieten vloer?

Staat uw antwoord er niet bij omtrent het schoonmaken, restaureren of renoveren van uw granieten vloer, neem dan even contact met ons op, dit kan telefonisch of maak eenvoudig online een afspraak.

Afspraak maken voor het schoonmaken van uw granieten vloer

Hardsteen polijsten en impregneren
Hardsteen polijsten
Hardsteen polijsten
Back To Top
×