Skip to content

Diensten

Pro Floor Care is specialist in onderhoud en renovatie van beton en natuursteen. Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel bedrijven, als voor particulieren.

Door onze kennis en jarenlange ervaring, hebben wij van het onderhouden, restaureren en renoveren van natuursteen en beton ons specialisme gemaakt.

Natuursteen is een natuurlijk, duurzaam, slijtvast en tijdloos materiaal. Elke steensoort is uniek en heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen. De éne natuursteen soort houdt zich beter onder bepaalde omstandigheden, dan de ander. In de tijd verliest eigenlijk elke natuursteen wel haar glans, komen er krassen op, of treden er andere beschadigingen op. Dat is eigenlijk niet te vermijden.

Het is dan zaak om de juiste onderhoud of renovatie behandeltechniek toe te passen. Behandelt u het natuursteen niet op de juiste manier, dan kan dat leiden tot meer en ernstigere en soms ook onoverkomelijke beschadigingen. Elke situatie is anders en behoeft een specifieke behandelmethode. Dat geldt ook voor elke steensoort zelf. Niet elke behandeltechniek is geschikt voor elke steensoort. Dat hangt weer af van de eigenschappen van het natuursteen.

Voor elk probleem, elke situatie, kunnen wij als Pro Floor Care, u de best mogelijke dienst en oplossing verlenen. Binnen onze diensten hebben wij een onderscheid gemaakt tussen onderhoud diensten voor natuursteen en beton en renovatie en restauratie diensten voor natuursteen en beton.

Op deze pagina’s beschrijven we de verschillende specialistische reinigingstechnieken. Hoe, waarom en wanneer deze behandeltechniek wordt toegepast… Wat wel werkt en wat juist niet doen… Wat is het kostenplaatje…

Pro Floor Care helpt u met de keuze voor de juiste oplossing. U kunt gebruik maken van onze expertise en ons inschakelen door een afspraak te maken of een vrijblijvende offerte te sturen. Bij ons bent u aan het juiste adres!

Hieronder een klein overzichtje van een aantal uitgelichte specialistische reinigingstechnieken voor beton en natuursteen. Het gehele overzicht vindt u dus op de desbetreffende pagina’s.

Onderhoudscontracten

Pro Floor Care heeft verschillende onderhoudscontracten voor het onderhouden van beton en natuursteen. Een Basic, Pro en Exclusive. De drie varianten verschillen zich met name op de belopingsgraad van de vloeren en zijn geschikt voor verschillende type panden.

Pro Floor Care Helpt En Adviseert

Een onderhoudscontract afsluiten voor beton of natuursteen?

Wilt u een onderhoudscontract met ons afsluiten, of wilt u meer informatie ontvangen over een onderhoudscontract? Bel of app gerust even, of neem contact met ons op via ons afspraken formulier.

Onze onderhoudscontracten
Back To Top
×