skip to Main Content

Diensten

Overzicht van verschillende specialistische reinigingstechnieken voor beton en natuursteen. Onderhoud van  Basalt, Beton, Graniet, Granito, Hardsteen, Leisteen, Marmer, Terrazzo, Travertin en andere steensoorten

Verschillende onderhoudstechnieken zoals :

  • Antislip meting – Uitglijden op vloeren, trappen en bordessen. Wij meten beton, natuursteen en tegels via norm NEN 7909. Voorkom vallen en uitglijden op te glad beton en natursteen.
  • Cementsluier of sluier verwijderen – Is de aanslag van een afgevoegde tegel niet meer te verwijderen, dan hebben wij waarschijnlijk de oplossing. Professionele sluier verwijderen op tegels en natuursteen vloeren.
  • Impregneren van natuursteen – Beton, natuursteen of tegels beschermen tegen vuil, vlekken en andere vervuiling. Oplossingen voor binnen en buiten. Coaten van vloeren en gevels.
  • Natuursteen polijsten – Glans aanbrengen op doffe vloeren. Polijsten van vele soorten natuursteen zoals marmer, granito, kalksteen, terazzo, graniet, beton en basalt.
  • Vloer opschuren van beton of natuursteen – Hoogteverschillen, diepe krassen of een totale renovatie van beton of natuursteen. Wij slijpen of schuren bijna alle bestaande zandcement, natuusteen en beton vloeren.
Back To Top
×