skip to Main Content

ONDERHOUD DIENSTEN

Specialistisch beton en natuursteen onderhoud voor zowel particulieren, als voor bedrijven en instellingen

Specialistisch natuursteen schoonmaken

Is uw natuursteen of beton door de jaren zodanig beschadigd, dat alleen reinigen niet meer werkt? Dan hebben wij een professionele oplossing. Op deze pagina vindt u alle specialistische vloer technieken die wij kunnen toepassen voor u op het gebied van marmer en beton onderhoud. Marmer onderhoud begint met Pro Floor Care.

Pro Floor Care is specialist op het gebied van onderhoud en renovatie van beton en natuursteen. Wij hebben jarenlange ervaring, zijn VCA gecertificeerd en zijn actief voor zowel particulieren, als voor bedrijven en instellingen.

Verschillende onderhoudsdiensten die wij als Pro Floor Care aanbieden

Er zijn veel diensten die wij aanbieden, van het meten van antislip, tot het stralen van beton en natuursteen. Van het verwijderen van cementsluier, tot het onderhouden via een onderhoudscontract.

Per natuursteen soort hebben wij aparte pagina’s gemaakt, die de diensten per steensoort beschrijven. Hieronder vindt u een overzicht van wat algemene diensten die wij verlenen met betrekking tot het onderhoud van beton en natuursteen:

 • Antislip meting -Uitglijden op vloeren, trappen en bordessen. Wij meten beton, natuursteen en tegels via norm NEN 7909. Voorkom vallen en uitglijden op te glad beton en natuursteen.
 • Branden – Natuursteen zoals hardsteen of graniet ruwer maken door het vlammen of branden, zeer hoogwaardige antislip of stroefheid oplossing.
 • Borstelen – Het borstelen van natuursteen, ruwe soorten schoonmaken door het borstelen van graniet, hardsteen, leisteen, marmer of travertin.
 • Boucharderen– Het ruw maken van beton en natuursteen voor een hogere stroefheid. Met speciale bouchardeer hamers een oppervlakte veranderen.
 • Cementsluier verwijderen – Grijze sluier verwijderen van natuursteen. Deze grijze sluier ontstaat door voegsel, cement of kalkafzetting van mortels.
 • Dieptereiniging – Het verwijderen van oude was-, zeeplagen en impregneermiddelen uit natuursteen en keramische tegels. Het reinigen van beton coatings.
 • Gevelreiniging – Verschillende toepassingen om gevels te reinigen. Milieu vriendelijke oplossingen zoals het stoom reinigen onder hoge druk of het stofvrij schuren van gevels.
 • Kristalliseren – Het kristalliseren of op glans brengen van kalkhoudende natuursteen soorten zoals marmer, travertin, kalksteen en hardsteen.
 • Mineraliseren – Het mineraliseren of het op glans brengen van niet kalkhoudende natuursteen soorten zoals graniet of gneis.
 • Onderhoudscontract – Verschillende onderhoudscontracten voor bedrijf en particulier. Onderhoudscontracten bevatten verschillende vormen zoals impregneren, diepte reinigen of polijsten.
 • Stralen – Verschillende methodes van stralen op beton en natuursteen. Vlam stralen, zandstralen, ijs stralen of normaal stralen behoren tot de opties.
 • Vlekken verwijderen – Professioneel vlekken verwijderen van beton en  natuursteen zoals marmer, hardsteen, travertijn, granito en terrazzo.
Pro Floor Care Helpt En Adviseert

Hulp nodig bij onderhoud?

Staat uw antwoord er niet bij omtrent het onderhouden van uw vloer, neem dan even contact met ons op, dit kan telefonisch of maak eenvoudig online een afspraak. Marmer polijsten of marmer schuren doet u met de natuursteen specialist van Nederland.

Afspraak maken voor onderhoudsdienst

Back To Top
×