Skip to content

VACATURE

Allround Natuursteen Bewerker

Vacature Natuursteen onderhoud

Per direct gezocht! Allround natuursteen bewerker

Medewerker natuursteen onderhoud.

Ben jij die professional die creatief is in het bedenken van oplossingen op het gebied van natuursteen?

Functieomschrijving

Je werkt zelfstandig of met een collega. Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Je kunt zelfstandig opereren en je bent gericht in het oplossen van problemen op verschillende projecten. Je werkt zeer accuraat. Je communiceert intern en extern en je behoudt te allen tijde het vertrouwen van de klant. Natuurlijker wijze, kom jij je afspraken na.

Op grotere natuursteen projecten stuur jij uit naam van Pro Floor Care onze onderaannemers aan. Ook hierbij communiceer je intern en extern naar verschillende partijen met de juiste transparantie. Voor kleinere projecten bij particulieren, ben je in staat om in je eentje of met een collega te werken. Ook hierbij geldt dat de kwaliteit, het vertrouwen en zeker de discretie gegarandeerd is bij al onze klanten.

Functie eisen

Een ervaring van ten minste 1 jaar in een soortgelijke functie op het gebied van natuursteen onderhoud, of natuursteen bewerking, is een pré, maar is geen vereiste.

Je basis activiteiten bestaan uit het schuren, slijpen, polijsten en impregneren van beton en natuursteen vloeren, gevels en monumenten. Je hebt ruime ervaring met het herkennen van verschillende soorten problemen en je kunt hier oplossingsgericht mee omgaan. Je maakt gebruik van elektrische handmachines en zware schuur- en boenmachines speciaal voor natuursteen. Je werkgebied is door geheel Nederland en België. Je bent woonachtig op passende reisafstand van Amsterdam. Je bent representatief en servicegericht. Flexibele werktijden.

Geboden wordt

Pro Floor Care is een fijn bedrijf, waar een plezierige werksfeer één van de grootste pijlers is. De klussen zijn afwisselend. Flexibele werktijden zijn mogelijk en je hebt een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Er wordt niets steeds meegekeken over je schouder.

Je kunt binnen onze organisatie meegroeien. Je kunt bijscholen en je kunt je ook ontwikkelen als leermeester voor toekomstige werknemers. Je hebt een bij de functie passende beloning.

Vacature details

  • Contract : 32 tot 40 uur per week
  • Dienstcontract : half jaar met een mogelijkheid tot een vaste aanstelling
  • Locatie : Projectmatig verspreidt over Nederland
  • Bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B
  • Opleidingsniveau : LBO, LTS, MBO, MTS of VMBO
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Prima salaris, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Pro Floor Care Helpt En Adviseert

Spreekt deze vacature je aan?

Ben je geïnteresseerd om als natuursteenbewerker aan de slag te gaan? Stuur dan zo snel mogelijk je CV en een motivatiebrief onder vermelding van “Allround natuursteenbewerker” naar maike@pfcprojects.nl, of stuur of maak gebruik van ons contact formulier. Voor vragen, of andere informatie, kun je ook direct bellen of appen, als je dat misschien fijner vindt. Geen zorgen.

Soliciteer op de vacature “Allround natuursteenbewerker”
Back To Top
×