Skip to content

LEISTEEN ONDERHOUD

Tips voor het schoonmaken, reinigen, beschermen en onderhouden van leisteen

Leisteen vloer onderhouden

Leisteen is een metamorf gesteente. Dat wil zeggen; een gesteente dat door de natuur door middel van druk of hitte is omgevormd. Hierdoor is de steen zelfs bestemd tegen hitte van meer 200 graden Celsius. Leisteen staat bekend om zijn stevigheid en sierlijkheid. Desondanks is leisteen gevoelig voor zuren en is het verstandig om leisteen specialist te onderhouden. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden van het onderhouden van leisteen.

Specialistisch reinigen van leisteen vloeren

Is uw leisteen vloer door de jaren echt zo erg beschadigd dat zelfs speciale reinigers en beschermers niet meer helpen of werken? Geen paniek. Wij kunnen uw vloer weer specialistisch reinigen of herstellen.

Sterke vervuiling, diepe krassen of beschadigingen aan uw leisteen vloer? Specialistisch vloeronderhoud begint met Pro Floor Care

Hieronder hebben wij de specialistische vloer technieken op een rijtje gezet, die wij kunnen toepassen voor u op leisteen:

Antislip Maken Van Leisteen

Leisteen
antislip maken

Door leisteen antislip te maken, maakt uw de vloertegels stroever en veiliger en voorkomt u vervelende ongelukken.

Impregneren Van Leisteen

Leisteen
impregneren

Door leisteen te impregneren, wordt het voorzien van een onzichtbare beschermlaag, is het volledig vloeistofdicht.

Donker Maken Van Leisteen

Leisteen
kleurverdiepen

Door een kleurverdieper op leisteen toe te passen, krijgt u een geheel andere uitstraling van de vloer.

Repareren Van Leisteen

Leisteen
repareren

Het professioneel repareren van beschadigingen van leisteen, zoals scheuren en gaten in leisteen trappen of leisteen vloertegels.

Schoonmaken Van Leisteen

Leisteen
schoonmaken

Professioneel vlekken verwijderen van uit leisteen, volgens het drie stappenplan, namelijk: “reinigen, beschermen en onderhouden”.

Leisteen Soorten

Leisteen
soorten

Leisteen is stevig en sierlijk en is er in vele soorten en benamingen, zoals Noorse lei zilver of antraciet, of Chinese lei die een roodbruine roest afgeeft..

Meer weten over leisteen?

Wilt u meer weten over het gesteente leisteen? Op onze pagina Leisteen soorten beschrijven onder andere de eigenschappen van leisteen, de verschillende soorten en de toepassingen van leisteen. Interessant voor de liefhebbers.

Noorse Leisteen

Leisteen specialistisch laten onderhouden?

Pro Floor Care is specialist op het gebied van onderhoud en renovatie van natuursteen, waaronder zeker ook het gesteente leisteen. Wij hebben jarenlange ervaring, zijn VCA gecertificeerd en zijn actief voor zowel particulieren, als voor bedrijven en instellingen.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten. Elk project is anders en behoeft een andere aanpak. Wij hebben 3 varianten onderhoudscontracten.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust even contact met ons op. Dit kan telefonisch, per App of via ons online contact formulier.

Back To Top
×