Skip to content

Regelmatig gestelde vragen

Dikwijls krijgen wij vragen met betrekking tot het onderhouden van een beton- of natuursteen vloer. Kun je beton of natuursteen schoonmaken met azijn, chloor of soda? Kun je natuursteen zelf schoonmaken? Wat zijn de kosten?

Wij zijn van mening dat het nuttig is om regelmatig gestelde vragen hier even op te sommen en deze kort en bondig te beantwoorden.

Voor een nog betere dienstverlening

Onduidelijkheden wegnemen en klantbeleving verbeteren

Wij hebben een bak van informatie op onze website. Al deze content hebben wij opgesteld, om u zo goed en duidelijk mogelijk inzicht te geven, in alles omtrent het onderhoud en renovatie van beton en natuursteen.

Op elke pagina proberen wij ons in te leven waar u naar op zoekt bent en wat uw vragen zijn met betrekking tot de steensoort of behandeltechniek. Deze proberen wij zo duidelijk en uitgebreid mogelijk te betwoorden en te verwerken in onze content.

Desondanks kan het voorkomen dat één en ander nog steeds niet helemaal duidelijk is. Dat is een heel normaal iets. Om deze reden hebben wij een lijst samengesteld van vragen die bezoekers en klanten zich regelmatig afvragen. Dat wil natuurlijk helemaal niet zeggen ‘zoek het zelf maar uit en scroll maar door de pagina om te kijken of uw vraag er tussen zit’…

Graag voorzien wij u telefonisch, per mail, of persoonlijk van informatie. Schroom niet om ons te contacteren.

...

Toggle content goes here, click edit button to change this text.

...

Toggle content goes here, click edit button to change this text.

Back To Top
×