Skip to content
Granito beschadiging opvullen
Granito beschadiging opvullen
granito repareren
gerepareerd granito
herstelde plek granito
Onbehandelde granito vloer
granito vloer repareren
granito polijsten
granito polijsten
granito voor schuren en polijsten
terrazzo of granito polijsten
Granito beschadiging opvullengranito reparerengerepareerd granitoherstelde plek granitoOnbehandelde granito vloergranito vloer reparerengranito polijstengranito polijstengranito voor schuren en polijstenterrazzo of granito polijsten

Granito vloer polijsten en granito vloer repareren

Klant

Particulier

Diensten

Opvullen van een oude beschadiging en schuren
Granito vloer polijsten
Impregneren met traditionele bijenwas

Materialen

Granito of Terrazzo jaren 30 woning

Granito vloer polijsten en impregneren, granito repareren Leiden

 

Oude beschadiging van opgevuld grijs cement hebben we vervangen door steenslag en marmer korrels. Deze klus moest binnen één dag worden uitgevoerd. Daarom is er gekozen voor een sneldrogende steenlijm op 2 componenten basis. Deze is bij de steenslag en de marmer korrels toegevoegd. Dit is dan binnen een 20 tot 30 minuten mee te schuren zoals de rest van het bestaande granito of terrazzo. Op deze manier kunnen we snel terrazzo of granito repareren.

Terrazzo vloer is geschuurd met een krachtige diamant gebonden schuurmachine. Hierdoor zijn alle oude lijmresten weggeschuurd. Hierna is de vloer in verschillende  fases geschuurd en gepolijst. Dit gebeurt met steeds fijnere slijp- en polijstschijven. De granito vloer wordt met een mooie hoge glans opgeleverd.

Na afloop van het polijsten wordt de granito vloer geïmpregneerd met een speciaal impregneermiddel, door dit impregneermiddel blijven vocht, vuil en bepaalde vlekvorming makkelijk te verwijderen. Wij impregneren vloeren van granito of terrazzo met verschillende soorten impregneermiddel. Deze vloer is gedaan met een traditionele bijenwas.

Deze granito vloer is na een schuur en polijst behandeling weer voor vele jaren goed onderhouden.

Back To Top
×