skip to Main Content

Onze werkwijze

Hoe zorgen wij ervoor dat we samen met u tot het beste resultaat komen voor een stukje vakmanschap? Dit vertellen wij u graag op deze pagina. Van een vrijblijvend contact moment tot een vakman over de vloer.

U neemt contact met ons op

Dit kan telefonisch of per e-mail. Wij stellen u een paar standaard vragen, zodat wij al een goed beeld krijgen van de werkzaamheden. U stuurt eventueel aansluitend een paar foto’s van de situatie. Veelal kunnen we u al een vrijblijvende offerte toesturen voor een beton of natuursteen behandeling.

Vandaag gesprek, morgen offerte in huis

Geheel kosteloos

Op de bouwplaats of bij u thuis, soms is het verstandig om de locatie te bezoeken waar het werk uitgevoerd dient te worden. Bij deze vrijblijvende inventarisatie op locatie bekijken wij vanuit verschillende invalshoeken waar rekening mee moet worden gehouden, zo inventariseren we het aantal vierkante meters, en de conditie van de vloer. Voegen die ontbreken, scheuren, barsten of andere beschadigingen die hersteld dienen te worden brengen we op deze manier in kaart. Aansluitend vragen wij wat uw wensen zijn. Aan de hand van deze informatie kunnen wij u zo goed mogelijk adviseren.

Proefstuk

Soms is het maken van een proefstuk noodzakelijk, dit doen wij tegen een vastgesteld basistarief. Komt er uit het proefstuk een opdracht, dan verrekenen wij dit op de totaalfactuur.

Kosteloze of vrijblijvende offerte

Aan de hand van bovenstaande gegevens ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Wij noemen dit een fixed offerte. Meer- of minderwerk is dan ook niet van toepassing op deze vrijblijvende offerte. Voor eventueel ander meer- of minderwerk ontvangt u altijd eerst een vrijblijvende offerte die geaccordeerd dient te worden.

Flexibele planning

Als de offerte is geaccordeerd dan wordt dit een opdracht. Deze opdracht gaan wij in samenspraak met u inplannen. Datum en tijd worden hier vastgesteld. U ontvangt ook de eventuele namen van onze uitvoerders

De uitvoerders

Deze gaan voor u aan de slag op weg naar een mooi verzorgde vloer of object van beton of natuursteen. Al onze werkzaamheden worden op een schone, stille en stofarme manier toegepast. Dit alles zorgt voor een minimale overlast tijdens het proces. Heeft u vragen of opmerkingen tijdens de werkzaamheden, vraag dan gerust even aan de uitvoerder wat hij of zij hierin kan betekenen voor u. Onze uitvoerders spreken vloeiend Nederlands en Engels.

Betalen

Nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd ontvangt u van ons een digitale factuur. Deze kunt u overmaken via verschillende betaalmethodes: Ideal, Paypal en overschrijven per bank behoren tot de opties.

Ook na de uitvoering staan we u graag te woord in raad en daad

Nazorg

Ook na de uitvoering staan we u graag te woord in raad en daad. Een goed onderhoudsadvies met de juiste producten is bij ons een standaard. U kunt daardoor zo lang mogelijk genieten van een mooie vloer, gevel of ander object van beton en natuursteen. Wij geven op verschillende specialiteiten garantie verklaringen af, deze variëren van 1, 2 en 5 jaar.

Back To Top
×