skip to Main Content

Het Pro Floor Care team

Wij tonen u graag een paar van onze specialisten binnen Pro Floor Care. Projectleider, hoofduitvoer, materialen specialist, VCA- certificatie en veiligheid op de werkvloer. Lees meer over onze verschillende mensen binnen onze organisatie. Beton en natuursteen specialisten in hart en nieren.

Rob van den Berge

Rob van den Berge is binnen Pro Floor Care u eerste aanspreekpunt. Rob houdt zich bezig met de verkoop, calculatie…

lees verder

Maike van der Heijden

Maike van der Heijden is binnen Pro Floor Care de materialen specialist. Maike houdt zich bezig met juiste kleurstellingen bij…

lees verder

Gido Schreuder

Gido Schreuder is binnen Pro Floor Care onze junior projectleider. Gido houdt zich bezig met de voorbereiding, het aansturen en…

lees verder

Niels Zonneveld

Niels Zonneveld is binnen Pro Floor Care een van onze hoofduitvoerders en daarmee vaak uw aanspreekpunt op de werkvloer. Niels…

lees verder

Binnen onze organisatie werken nog veel meer verschillende mensen met allemaal eigen specialismes op het gebied van beton en natuursteen. Ook maken wij gebruik van specialisten verbonden aan Pro Floor Care met aanvullende kwaliteiten:

  • Natuursteenhouwers – zij verzorgen voor ons het plaatsen en stellen van groot en dik plaatwerk voor trappen, bordessen en koekoeks.
  • Granito of terrazzo werkers – deze traditionele Italiaanse families zetten wij dikwijls in om vloeren en plinten van granito of terrazzo aan te smeren of aan te helen.
  • Traditionele koperslagers – fabriceren traditionele trapleuningen, kettingen voor stoeppalen en armaturen in koper en staal. Julius Baller koperslager is een van onze traditionele leveranciers.
Back To Top
×