Skip to content

HET TEAM

Pro Floor Care bestaat uit vakmensen met kennis, ervaring en specifieke specialismes, zoals het schuren, polijsten, coaten, impregneren en het antislip maken van beton en natuursteen

Het Pro Floor Care team

Bij Pro Floor Care bent u aan het juiste adres voor het onderhoud of renovatie van uw natuursteen. Door onze kennis en jarenlange ervaring, hebben wij van het onderhouden, restaureren en renoveren van natuursteen en beton ons specialisme gemaakt. Lees meer over onze verschillende mensen binnen onze organisatie. Pro Floor Care: Beton en natuursteen specialisten in hart en nieren.

Ons team van specialisten

Wij tonen u graag een paar van onze specialisten binnen Pro Floor Care.

Van projectleider, hoofduitvoer, materialen specialist tot een specialist op het gebied van VCA- certificatie en veiligheid op de werkvloer.

Rob van den Berge

Rob van den Berge is binnen Pro Floor Care u eerste aanspreekpunt. Rob houdt zich bezig met de verkoop, calculatie…

lees verder

Maike van der Heijden

Maike van der Heijden is binnen Pro Floor Care de materialen specialist. Maike houdt zich bezig met juiste kleurstellingen bij…

lees verder
Profiel Contour Werknemers

Gido Schreuder

Gido Schreuder is binnen Pro Floor Care onze junior projectleider. Gido houdt zich bezig met de voorbereiding, het aansturen en…

lees verder
Profiel Contour Werknemers

Niels Zonneveld

Niels Zonneveld is binnen Pro Floor Care een van onze hoofduitvoerders en daarmee vaak uw aanspreekpunt op de werkvloer. Niels…

lees verder

Onze Pro Floor Care partners

Binnen onze organisatie werken nog veel meer verschillende mensen, met allemaal eigen specialismes, op het gebied van beton en natuursteen. Ook maken wij gebruik van specialisten verbonden aan Pro Floor Care met aanvullende kwaliteiten. Zoals:

Natuursteenhouwers

De natuursteenhouwers verzorgen voor ons het plaatsen en stellen van groot en dik plaatwerk voor trappen, bordessen en koekoeks.

Granito of terrazzo werkers

De granito of terrazzo werkers, vanuit traditionele Italiaanse families, zetten wij dikwijls in om vloeren en plinten van granito of terrazzo aan te smeren of aan te helen.

Traditionele koperslagers

De traditionele koperslagers fabriceren traditionele trapleuningen, kettingen voor stoeppalen en armaturen in koper en staal. Julius Baller koperslager is een van onze traditionele leveranciers.
Back To Top
×