Skip to content

VGM Checklist voor Aannemers (VCA)

Pro Floor Care is VCA gecertificeerd en voldoet aan de eisen van verantwoord ondernemen op gebied van veiligheid, gezondheid en milieu

Pro Floor Care onderneemt volgens de normen

Wij hechten héél erg veel waarde aan het ondernemen op de juiste manier. Dat wil zeggen: Duurzaam & verantwoord, met de aandacht op veiligheid, gezondheid en milieu. Wij investeren tijd en geld om jaarlijks weer te voldoen aan de normen en eisen van de VCA. Graag vertellen wij u hier op deze pagina meer over.

Wat is VCA?

De VGM Checklist voor Aannemers (VCA) is een norm voor de evaluatie en certificatie van veiligheids- en arbo zorgsystemen, alsmede een structurele en systematische aanpak van veiligheid op de werkplek.

Waarom is Pro Floor Care VCA gecertificeerd?

Veiligheid, gezondheid en milieu zijn tegenwoordig zeer belangrijke aandachtspunten binnen een bedrijf. Selectie van specialisten middels VCA certificering neemt dan ook in grote mate toe. Binnen onze organisatie wordt veel gedaan om deze normering in stand te houden. Middels onze VCA certificering kunnen we dan ook aantonen dat wij op veel punten voldoen aan de belangrijke pijlers veiligheid, gezondheid en milieu.

Pro Floor Care wil verantwoord en duurzaam ondernemen. Veiligheid, gezondheid en milieu behoren tot deze peilers voor de toekomst

VCA Certificaat Pro Floor Care

Elk jaar zorgen wij  dat we wederom voldoen aan de VCA normen en eisen. Zie hier onze certificering.

VCA certificaat PFC projects BV
Back To Top
×