Profloorcare
voorwaarden   disclaimer   colofon   sitemap
0

Bedrijfschappen en branches

Pro Floor Care is aangesloten bij verschillende organisaties met betrekking tot de natuursteenbranche.

Hieronder een overzicht van verschillende bedrijven, bedrijfschappen en interessante links gelieerd aan de natuursteenbranche.

 

Stichting kenniscentrum steen

Activiteiten Stichting kenniscentrum steen

Stichting kenniscentrum steen, alles wat u moet weten over natuursteen. 

Hoofdbedrijfschap Ambachten

De wereld van het ambacht

Waar draait het bij het ambacht om? De Dikke Van Dale zegt daarover: "Ambacht is handwerk dat aangeleerd moet worden en als broodwinning wordt beoefend". Oftewel: geschoold handwerk, vakmanschap, dat economisch lonend is. Daarin verschilt het ambacht van de industrie, het bank- en verzekeringswezen of de overheid. Ambachten hebben gemeen dat zij allemaal een geschoolde, handmatige manier van werken hebben. Maar de producten of diensten lopen sterk uiteen. In het ambacht zijn dan ook heel veel verschillende beroepen: van banketbakkers tot goudsmeden, van pedicures tot hoedenmakers, van vioolbouwers tot glazenwassers, van websitebouwers tot straatmakers.

Vakmanschap en Ondernemerschap
Het HBA is vooral actief op de twee hoofdkenmerken van het ambacht: vakmanschap en ondernemerschap. Bij vakmanschap gaat het om vakscholing en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt: hoe kunnen we - ook in de toekomst - zorgen voor voldoende vakmensen? Bij ondernemerschap gaat het vooral om de vraag hoe de -  meestal kleine - ondernemer zijn bedrijfsvoering kan professionaliseren en beter kan inspelen op wensen van klanten. 

Lees alles over vakmanschap en ondernemerschap op de website van het Hoofdbedrijfschap Ambachten.

MVO Nederland

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen begint hier !

Informatieve site van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Nederland.

U vindt er MVO-informatie per bedrijfstak, alles over de MVO-thema's en uitgebreide profielen van partners.

Kortom, het startpunt voor MVO-informatie. 

Ga naar de website van MVO Nederland.


 

Natuursteen startpagina

Overzichtelijke startpagina waar u alles leest over natuursteen

Verschillende toepassingen voor bedrijven en consumenten op het gebied van natuursteen met overzichtelike doorverwijzingen.

Enkele voorbeelden die u vind bij natuursteen.startpagina.nl zijn:

  • Organisatie en advies
  • Groeven
  • Beelden en sculpturen
  • Beeldende kunstenaars
  • Grafmonumenten
  • Aanrechtbladen
  • Gevelbekleding
  • Steenhouwerijen
  • Dakleien
  • En nog vele andere informatie over natuursteen

Pro Floor Care wil u dan ook een goed advies geven voordat uw overgaat tot de aankoop van natuursteen. Wij vinden dat natuursteen.startpagina.nl van Sanoma Digital Group u hierbij een overzichtelijke doorverwijzingsite is.

Ga naar natuusteen.startpagina.nl

Vloeren Steen startpagina

Alles wat u wilt weten over vloeren en stenen vind u hier.

Alles wat u wilt weten over vloeren en stenen vind u hier.

Pro Floor Care Blog

Soms zijn wij niet snel genoeg !

Dit is het informatieve blog van Pro Floor Care, veelal verschijnen hier als eerste de aanbiedingen die door onze leveranciers worden aangeboden, mooie restpartijen van superieure kwaliteit of schoonmaakartikelen met hoge kortingen. Tevens vertellen werknemers, ZZP-ers, klanten en leveranciers hier hun ervaringen met en over Pro Floor Care. Kritiek is hier dus van harte welkom.

Op dit blog houden wij u wekelijks tot maandelijks op de hoogte met de stand van zaken op het gebied van natuursteen. Belangrijke zaken hierin zijn: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Innovatieve producten maar ook ervaringen van klanten en leveranciers tellen zwaar mee. Maandelijks proberen wij profielschetsen neer te zetten over en met mensen die verbonden zijn met de organisatie Pro Floor Care.

Waarom een blog ? 

Dit antwoord is simpel. Soms moeten er afwegingen worden gemaakt als het gaat om het publiceren van nieuws. Elk item dat wordt gepubliceerd wordt besproken met de partijen waar Pro Floor Care zaken mee doet. Graag zien leveranciers en medewerkers van Pro Floor Care dat nieuwsitems, innovaties of schoonmaakproducten snel online worden gepubliceerd. Geen probleem ! Daarom hebben wij een blog. Echter over sommige nieuwsitems of innovaties wordt wel eens te positief gedacht wat kan lijden tot  kritiek binnen en buiten de organisatie van Pro Floor Care. Daarom het blog, hier kunnen mensen reageren over problemen die zij ervaren met schoonmaakproducten, innovaties of nieuwsitems.

 

Altijd op de hoogte van innovatie, maatschappelijk verantwoord ondernemen, aanbiedingen, schoonmaakproducten en vele andere items:

 

profloorcare.wordpress.com

Interieur Jouw verzamelaar

Zoek pagina met handige tips

Zoek pagina met handige tips voor het interieur.

Vorige pagina
Herengracht 282
1016 BX, Amsterdam
Nederland

T.: 020 217 07 04
F.: 020 217 07 05
E.: info@profloorcare.nl

K.v.K.: 34389793
Btw: NL 822.329.268.B01

Natuursteen onderhoud, restauratie en renovatie 

Vloeronderhoud beton, slijpen en polijsten