Skip to content

BRANCHE INFORMATIE

Pro Floor Care is aangesloten bij verschillende organisaties m.b.t de natuursteenbranche

Natuursteen branche kenniscentrum voor duurzaam en verantwoord ondernemen

Pro Floor Care wil verantwoord ondernemen. Kwaliteit combineren met duurzaamheid. Geen korte termijn gedachte, maar lange termijn gedachte. Wat speelt er in de wereld van het natuursteen? Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen? Om deze reden heeft Pro Floor Care zich gelieerd aan verschillende organisaties met betrekking tot de natuursteen branche.

Bedrijfschappen en branches

Pro Floor Care is aangesloten bij verschillende organisaties met betrekking tot de natuursteenbranche. Hieronder een overzicht van verschillende bedrijven, bedrijfschappen en interessante links, gelieerd aan de natuursteenbranche.

Het Kenniscentrum Steen

De natuursteenbranche bestaat uit ca. 800 bedrijven die gespecialiseerd zijn in Natuursteen. Sinds 1954 wordt kennis verzameld en gedeeld in deze kleine, bijzondere bedrijfstak. Het KennisCentrum Steen (KCS) promoot goede toepassingen met natuursteen door innovatieve, in natuursteen gespecialiseerde vak bedrijven.

MVO Nederland

MVO Nederland, is de informatieve site van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Nederland. U vindt er MVO-informatie per bedrijfstak, alles over de MVO-thema’s en uitgebreide profielen van partners. Kortom, het startpunt voor MVO-informatie.

Fira Sustainability

FIRA faciliteert bedrijven bij het samenstellen van het MVO-rapport en verifieert de informatie. De werkwijze sluit nauw aan bij internationale standaarden op het gebied van duurzaamheid zoals ISO 26000, de Sustainable Development Goals en GRI. 

Back To Top
×