Skip to content
beton stralen met een kogelstraalmachine
beton stralen met een kogelstraalmachine
Betonvloer stralen
beton stralen
gestraalde betonvloer of gestraald beton
beton stralen met een kogelstraalmachineBetonvloer stralenbeton stralengestraalde betonvloer of gestraald beton

Beton stofarm stralen Hornbach Den Haag

Klant

HORNBACH ( Bouwmarkt Den Haag )
1.800 M2 vervuild en te glad beton.
Drive-in, overdekt uitgifte plein van goederen

Materialen

Betonnen vloer met coating

Het stofarm stralen van een te gladde betonvloer. 

De vraag

Hornbach filiaal Den Haag kampte met regenachtig of nat weer met een te gladde vloer. Op het beton was in het verleden een coating aan gebracht.

Aan ons de vraag of we hier een duurzame oplossing voor wilden bedenken, zonder af te doen aan enige vorm van hinder en veiligheid voor de klanten.

De oplossing

Na een testcase met verschillende antislip methodes hebben we een zeer duurzame oplossing kunnen aandragen voor het reinigen en stroever maken van de betonvloer.

Beton stofarm stralen

Met een van onze kogel straalmachines en daarop een industriële stofzuiger aan gesloten hebben we het voor elkaar gekregen om een zeer goed gesloten systeem te maken. Door dit vacuüm zijn we in staat om stofarm beton te stralen. Bijkomend voordeel is dat een gedeelte van de straalkogels hergebruikt kan worden.

Het resultaat

Door de inslagen van de kleine kogeltjes op de coating en of het beton ontstaan er minuscule, kleine gaatjes in de structuur van het beton. Hierdoor oogt de vloer een stuk schoner, maar bovenal het allerbelangrijkste, de vloer is niet meer glad. De structuur van het beton heeft nu een goede antislip functie voor zowel voetgangers als automobielen die komen laden in de drive-in.

Heb je hulp nodig bij het professioneel en stofarm stralen van beton? Stuur ons even een whatsapp-je met een paar foto’s. Op werkdagen heb je dan binnen een uurtje een antwoord en in 90% van de gevallen een vrijblijvende offerte!

Back To Top
×