Skip to content
natuursteen polijsten
natuursteen polijsten
basalt polijsten
basalt impregneren
basalt gepolijst
basalt polijsten en impregneren
natuursteen polijstenbasalt polijstenbasalt impregnerenbasalt gepolijstbasalt polijsten en impregneren

Basalt polijsten Fletcher Hotels

Klant

Fletcher hotel Trivium
600 M2 Reinigen, polijsten en impregneren van basalt.
Openbare ruimte, restaurant en hal.

Materialen

Basalt
andere benamingen: Lava steen

Het professioneel polijsten en impregneren van basalt

De vraag

Hardnekkige vlekken ontstaan door een verkeerd gebruik van een schoonmaakmiddel. Geen mooi, egaal uiterlijk meer van het natuursteen.

De oplossing

We  hebben een zeer duurzame oplossing kunnen aandragen voor het opknappen van de basalt vloer.

Het basalt is in verschillende fases behandelt door middel van het micro polijsten van de vloer. We hebben hierin een minimum aan water en reinigingsproducten gebruikt. Buiten de duurzaamheid  van deze polijst techniek hebben de gasten in de entree een minimale last kunnen ondervinden.

Daar basalt een magmatische steen is heeft het de vervelende eigenschap dat na een polijst behandeling de steen vetachtig of vettige vlekken achterlaat. Door een combinatie van een kleur verdiepende olie en kristalliseren is het basalt weer eenvoudig te onderhouden voor de dagelijkse schoonmaak.

Het snel en vakkundig werken zonder enige vorm van overlast in hotels, restaurants of bedrijven is een ware specialiteit van ons.

Heb je hulp nodig bij het professioneel polijsten en impregneren van een basalt vloer? Stuur ons even een whatsapp-je met een paar foto’s. Op werkdagen heb je dan binnen een uurtje een antwoord.

Back To Top
×