Profloorcare
voorwaarden   disclaimer   colofon   sitemap
0

Onderhouden

Een onderhoudscontract voor natuursteen. Voor particulieren, bedrijven, musea's, hotels en restaurants.

De voordelen op een rij !

Uiteraard wilt u dat het natuursteen zoals Belgisch hardsteen, marmer, travertin, graniet of leisteen een optimale uitstraling behoudt. Hiervoor hebben wij op maat gemaakte onderhoudscontracten voor natuursteen. Wij pakken de specialistische periodieke reiniging van u over. Natuursteen onderhouden begint hier. Enkele voordelen op een rij:

  • Planning doen we in samenspraak met u. 
  • Geen verborgen kosten, voor het natuursteen zijn transparante prijzen een pre, daarom geen jaarlijkse indexatie cijfers of verhogingen van productprijzen. 
  • 's Nachts of in het weekeinde, geen probleem. Toeslagen in het weekeinde of 's nachts worden meegenomen in het contract, ook hier wordt niet van afgeweken.
  • Duurzaamheid, door het vloeronderhoud uit te besteden aan Pro Floor Care, hoeft u niet meer met milieu belastende materialen aan de gang. Wij hebben zeer groene oplossingen die niet schadelijk zijn voor het milieu. 
  • Door de frequentie van het periodiek onderhoud van natuursteen goed af te stellen, reduceert u de kosten. Dure nulbeurten zoals het dieptereinigen of schuren met zware machines zijn niet meer van toepassing. 


Verschillende contracten

Een overzicht van verschillende onderhoudscontracten voor natuursteen. Natuursteen onderhoud luxe jachten. Onderhoud kantoor complex natuursteen. Onderhoud natuursteen museum. Onderhoud natuursteen warenhuizen.

Basic

Het meest eenvoudige onderhoudscontract natuursteen. Een keer per twee jaar komt een onderhouds specialist bij u langs, u vloer wordt machinaal gereinigd en waarschijnlijk met een polijstpasta weer op glans terug gebracht. In de meeste gevallen wordt er in de laatstse fase geimpregneerd. Dit contract is geschikt voor particulieren en of kantoren en panden met een lage belopingsgraad. Wilt u een advies op maat, maak dan snel een afspraak via het contactformulier of bel met een van onze adviseurs op 020- 217 0704.

Pro

Bij dit onderhoudscontract voor natuursteen nemen wij het periodiek en totaalonderhoud van uw vloeren of wanden geheel over. In samenspraak met u of de facilitair manager gaan we een grondig onderhoudsplan opstellen, behandeltechnieken zoals polijsten, kristalliseren en impregneren komen hierbij allemaal aan de orde, ook wordt er in samenspraak met u de periodieke frequentie besproken, bij hotels, musea's en grote warenhuizen kan hierin wel een frequentie worden behaald van meerdere keren per jaar. Vult u vrijblijvend ons afspraakformulier in, hierbij kunt u alreeds aangeven wat de probleemstelling en de doelstelling is van het te reinigen natuursteen, u mag ook bellen naar 020- 217 0704, een van onze adviseurs staat u dan graag te woord. Dit contract is geschikt voor bedrijven zoals hotels, winkelcentra's en musea's met een middel tot hoge belopingsgraad.

Natuursteen onderhoud hotel. Natuursteen onderhoud warenhuis. Natuursteen onderhoud retail. 

Exclusive

Bij deze vorm van natuursteen onderhoud gaan we totaal in op de eisen en voorwaardes die worden gesteld door ontwerpers, binnenhuis architecten en exclusieve opdrachtgevers. Een voorbeeld van de te behandelen natuursteensoorten vind u hier bij Antolini, deze producten worden vaak vervaardigt voor de meest exclusieve klanten wereldwijd en wordt toegepast in landhuizen, luxe penthouses en exclusieve boten. Bij het onderhoud hiervan wordt alles per stap gedocumenteerd. Speciale behandeltechnieken en verzorgingsproducten worden hier toegepast als ook speciale machines en kleding om niets te beschadigen. Bij deze vorm van onderhoud staan wij 24 uur per dag op afroep klaar om bij een calamiteit direct te kunnen reageren en te behandelen. Om de privacy te kunnen waarborgen van deze excluseive klantenkring geven wij nooit informatie of foto materiaal vrij. Voor deze vorm van onderhoud kunt u bellen met het nummer 020-217 0704. U wordt dan in contact gebracht met de voor u juiste manager.

Natuursteen onderhoud exclusieve jachten. Natuursteen architecten. Natuursteen onderhoud van villa's. Natuursteen onderhoud van landhuizen. Natuursteen onderhoud in een penthouse. Luxe jachten onderhoud. 

Vorige pagina
Herengracht 282
1016 BX, Amsterdam
Nederland

T.: 020 217 07 04
F.: 020 217 07 05
E.: info@profloorcare.nl

K.v.K.: 34389793
Btw: NL 822.329.268.B01

Natuursteen onderhoud, restauratie en renovatie 

Vloeronderhoud beton, slijpen en polijsten