skip to Main Content
herstellen zaal minerva
coaten Kurhaus zaal
beton coaten
beton coaten
beton coaten soldaat van oranje
Spatten van de betoncoating
spatten van beton coating
gecoate vloer met spetters
2-componenten beton coating aanbrengen
Beton Coaten
gecoaten betonvloer
betonvloer coaten minerva soldaat van oranje
behandelde betonvloer
Beton Coaten

Beton coating aanbrengen Soldaat van Oranje

Materialen

Spaanplaat
Beton
Schuurmachines
Wapex 650
Beton coating

Beton coating aanbrengen

Renovatie project voor onze opdrachtgever Soldaat van Oranje in de theater hangaars te Katwijk.Na meer dan 8 jaar te hebben gedraaid en bijna 3 miljoen bezoekers te hebben ontvangen hebben wij tijdens de zomerstop van 2019 bij Soldaat van Oranje alle theater vloeren van een speciale zeer slijtvaste betoncoating voorzien. Het bruto vloeroppervlakte beslaat zo’n 1.600 m2. De ondergronden van de vloer zijn deels spaanplaat en deels beton.

Vloerrenovatie

In samenwerking met Sikkens Nordwijk hebben we aan de hand van verschillende testen een oplossing gevonden voor een duurzame en slijtvaste beton coating. Deze coating is bestand tegen zware belasting zoals het schuiven van zware meubelstukken en het rijden met motors over het podium.

De werkwijze

  • Beschadigingen en scheuren zijn opgevuld met vuurgedroogd zilverzand en Wapex 650 betoncoating.
  • Hierna is de vloer in zijn geheel geschuurd en gereinigd
  • Er is hierna een 2-laags betoncoating Wapex 650 aangebracht
  • Hierna is de vloer gespat, in vaktermen betekend dit dat over de coating verschillende grijstinten worden gespetterd. Voordeel van dit spetteren is dat de lichtinval breekt op de theatervloeren. Hierdoor krijgt de toeschouwer een rustiger kijkbeeld.
  • Als laatste is er een slijtvaste 2 componenten watergedragen beton coating aangebracht. De Wapex PUR Clearcoat heeft als voordeel dat als deze uitgehard is zeer resistent is tegen zware belasting van auto’s, motoren, zuurhoudende producten en oplosmiddelen.

Korte lijnen, snel schakelen en kennis van zaken. Geen stress met deadlines. Fijn werken met de uitvoerders van Pro Floor Care

Ray Dekker, technisch manager Soldaat van Oranje

Back To Top