Skip to content
the Duchess polijsten van marmer
the Duchess polijsten van marmer
dof marmer polijsten
dof marmer polijsten
gepolijste tafels van natuursteen
chef's table the Duchess
Gepolijst groen marmer the Duchess Amsterdam
the Duchess polijsten van marmerdof marmer polijstendof marmer polijstengepolijste tafels van natuursteenchef's table the DuchessGepolijst groen marmer the Duchess Amsterdam

Mr. Porter & The Duchess, Amsterdam

Uitgiftebalie’s, tafels polijsten en impregneren

  • 2 trendy restaurants in Amsterdam, the Duchess en Mr. Porter. ( Entouarge Group )
  • 4 Uitgiftebalie’s van 30 m2, 70 tafels van verschillend formaat en soorten marmer. 250 M2 vloer reinigen.
  • 2 restaurants zijn één dag per jaar gesloten, op deze dag worden alle activiteiten ingepland en uitgevoerd.

 

Pro Floor Care Amsterdam onderhoudt al jaren het natuursteen voor The Entourage Group. Onder The Entourage Group vallen verschillende trendy en chique restaurants in Nederland en daarbuiten. Momo, Izakaya, The Butcher, Mr, Porter en The Duchess zijn dan ook echte eye cathcher’s.

Jaarlijks onderhoud van natuursteen

In de restaurants Mr. Porter en The Duchess te Amsterdam komt veel natuursteen voor. Vooral The Duchess en het W hotel aan de Spuistraat in Amsterdam gevestigd in het voormalige KAS bankgebouw stralen een klasse en allure uit. Zo zijn de ouderwetse uitgifte balies van de bank nog aanwezig, deze bladen zijn nog van massief Spaans zwart marmer en verwijzen naar de Gouden tijd in Amsterdam. Het gehele interieur is hierop aangepast, het prachtige zwarte Spaanse marmer wordt gecombineerd met sjiek groen marmer uit India.

De uitdaging 

Verschillende restaurants van The Entourage Group sluiten slechts één tot maximaal twee dagen per jaar de deuren voor horeca bezoek. In deze korte periode wordt er veel verwacht van de uitvoerende partijen. Schilderwerkzaamheden, dieptereinigingen van de grootkeukens, reinigen van de vloeren, tot het polijsten van natuursteen. Alles wordt slechts in één dag uitgevoerd. Hierin komt expertise, vakmanschap en planning om de hoek kijken.

Riscico

Nee niet voor Pro Floor Care, onze gedegen kennis op het gebied van planning, uitvoering en daarin een zeer hoge afwerking van de verschillende marmer soorten maakt dit voor ons en The Entourage Group een prettige samenwerking.

Marmer repareren

De tafels en uitgifte balie’s die beschadigd zijn geraakt  worden goed gereinigd en ontvet, hierna wordt er een sneldrogend steenlijm op 2 componenten basis aangemaakt, deze lijm is speciaal voor natuursteen zoals marmer en hardsteen. Deze wordt aangebracht met spatels en na de droogtijd mee geschuurd en gepolijst. Marmer wordt zo hersteld dat na afloop oude beschadigingen bijna niet meer zichtbaar zijn.

Polijsten

De ouderwetse uitgifte balies’s en tafels van zwart en groen marmer worden allemaal licht geschuurd, gepolijst en na afloop  geïmpregneerd met een vlek en vocht vertragend product. De vloer ondergaat een diepte reiniging.

Back To Top
×