Profloorcare
voorwaarden   disclaimer   colofon   sitemap
0

Onderhoudsplannen restauratie

Het onderhoud van natuursteen en vloeronderhoud op lange termijn

Een monument is vanwege zijn ouderdom en cultuurhistorie waardevol en kwetsbaar. Het is daarom goed om er de nodige zorg aan te besteden en het belangrijkste aspect van die zorg is goed onderhoud. Door tijdig inspecties en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren blijft een monument of een monumentale vloer in een goede conditie en verzekerd van een lange levensduur.

Onderhoud spaart monument en kosten.

Goede zorg betekent dat u een gebrek, zoals een beschadigde vloer, bordes of trap tijdig moet signaleren en verhelpen. Echter niet alle gebreken zijn direct zichtbaar. Dit probleem kunt u ondervangen door periodiek inspecties uit te voeren. Met een abonnement op de onderhoudsplannen restauratie van Pro Floor Care kunt u dit werk uit handen geven. Een medewerker inspecteert uw pand van top tot teen op beschadigingen in of op het natuursteen en in de rapportage vindt u terug welke herstelklus u direct of over enige tijd te wachten staat. Kleine gebreken worden tijdens de inspectie ter plekke hersteld. 

Behoud gaat voor vernieuwen !

Een ander groot voordeel van regelmatig onderhoud is dat authentieke onderdelen, zoals schouwen, bordessen, gedenkstenen en natuursteenvloeren, behouden kunnen blijven. Een monument ontleent mede aan de authenticiteit zijn waarde. Bovendien is het originele natuursteen vaak beter van kwaliteit dan nieuw natuursteen. Ook daarom: behoud gaat voor vernieuwen!

Vorige pagina
Herengracht 282
1016 BX, Amsterdam
Nederland

T.: 020 217 07 04
F.: 020 217 07 05
E.: info@profloorcare.nl

K.v.K.: 34389793
Btw: NL 822.329.268.B01

Natuursteen onderhoud, restauratie en renovatie 

Vloeronderhoud beton, slijpen en polijsten