Skip to content
Trapherstel Pestana hotel Amsterdam
Trapherstel Pestana hotel Amsterdam
Graniet trapherstel
Granieten trap renovatie
Trap van graniet
renovatie granieten trap
Trapherstel graniet
graniet trapherstel hotel Amsterdam
Donker maken granieten trap Amsterdam
impregneren van graniet
graniet schuren
impregneren van graniet
Trapherstel Pestana hotel AmsterdamGraniet trapherstelGranieten trap renovatieTrap van granietrenovatie granieten trapTrapherstel granietgraniet trapherstel hotel AmsterdamDonker maken granieten trap Amsterdamimpregneren van granietgraniet schurenimpregneren van graniet

Granieten trapherstel Pestana Hotel Amsterdam

Materialen

Gebouchardeerd traditioneel graniet

In dit restauratie project van een granieten trap hebben wij dit als volgt behandelt:

Trap van graniet is na de renovatie van het Pestana hotel aan de Amstelzijde te Amsterdam achterwege gelaten. Onze specialisten hebben deze trap met speciale antiek borstels behandeld. Door het schurende vermogen van de borstels op de granieten trap met reliëf wordt oude vervuiling zoals bestaande cement, kauwgom en diepere vervuiling verwijderd.

Hierna is  de granieten vloer gepolijst. Dit wordt in verschillende fases teruggebracht met een fijnere korrel, de toplaag sluit zicht hierdoor.

Na afloop is de granieten trap geïmpregneerd met een speciaal impregneermiddel voor natuursteen, door dit impregneermiddel blijven vocht, vuil en bepaalde vlekvorming makkelijk te verwijderen. Tevens heeft dit impregneermiddel een kleur verdiepend effect.

Zeer tevreden met het resultaat. Uitvoerders werken zeer efficient, hierdoor geen hinder voor de in en uit checkende gasten. Zeer goed gratis onderhoudsadvies meegekregen.

Anna Barbosa, Head facility Pestana Hotel

Back To Top
×