skip to Main Content

Travertin vloer schuren

Is het travertin na jaren doffer geworden, zijn er diepe krassen ontstaan of ligt de vloer ongelijk, dan wordt het tijd om je travertin vloer te laten schuren. We schuren 1 tot 3 millimeter van de beschadigde toplaag, hieronder komt dan weer een nieuwe onbeschadigde toplaag zonder doffe plekken of diepe beschadigingen tevoorschijn. Deze nieuwe toplaag van het travertin kunnen we door het schuren en polijsten weer mooi laten glanzen.

Hoe kun je travertin laten schuren?

Travertin is een poreuse kalksteen of marmer soort met allemaal kleine gaatjes in de structuur. We schuren het travertin met diamant en speciale schuurmachines. De eerste fase van schuurproces gebeurt met een zeer grove korrel. Nadat we de eerste fase geschuurd hebben gaan we het travertin een extra behandeling geven in het schuurproces. Alle poreuze gaatjes die nu nog open zijn worden opgevuld met een 2-componenten steenpasta op kleur aangemaakt. Deze steenpasta wordt in de navolgende schuur fases weg geschuurd. Nadat de vloer geschuurd is kun je de travertin vloer laten polijsten.

Wanneer moet je een travertin vloer schuren?

Travertin kunnen we schuren als de vloer erg beschadigd is. Diepe krassen, doffe vlekken of ongelijk gelegde tegels kunnen door het schuren met diamant goed worden hersteld.

Marmeren Vloer Polijsten
Travertin Kristalliseren
Travertin Polijsten
Pro Floor Care Helpt En Adviseert

Vloer polijsten

Een travertin vloer schuren? Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat. Bel mail of whats app ons. Wij schuren travertin vloeren in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en de gehele randstad.

Afspraak maken

Zelf travertin schuren?

Overweegt u om zelf een travertin vloer te gaan schuren? Wij adviseren dit om niet zelf te gaan doen. Travertin is een zachte natuursteen soort met specifieke eigenschappen.

Back To Top
×