skip to Main Content

Diepte reinigen van natuursteen

Reinigen van natuursteen. Door het diepte reinigen van natuursteen wordt bouwvuil, oude was, oude zeeplagen en impregnaten verwijderd uit de vloer.

Toepassingen van dieptereiniging

Verschillende soorten steen gebruikt in uiteenlopende toepassingen, zoals vloeren, wanden, vensterbanken, gevels, trappen en bordessen, dient men te diepte reinigen wanneer ingetrokken vuil of oude was- of zeeplagen niet met reguliere schoonmaakmiddelen te verwijderen zijn. Pro Floor Care maakt gebruik van speciale intensieve reinigers, en zogeheten speciale machinale boenmachines die doordringen in de diepere lagen van de steen.

Ook hierbij geldt dat de schoonmaakmiddelen die Pro Floor Care gebruikt voor het diepte reinigen van alle soorten natuursteen en beton biologisch afbreekbaar zijn en geen schade achterlaat.

Betonvloer Coating

Wanneer moeten wij overgaan tot een dieptereiniging ?

Onderhouden is behouden van natuursteen.

Veel bedrijven en particulieren kiezen er voor om jaarlijks een dieptereiniging toe te passen voor natuursteen en beton, en dan voornamelijk op vloeren of gevels. Door de periodieke onderhoudsplannen die Pro Floor Care op maat maakt in samenspraak met u zult u zien dat dit tot leidt tot het behoud van uw pronkstuk. Hierbij zult u na een paar jaar tot de conclusie komen dat dit een aanzienlijke reductie geeft in uw onderhoud en portemonnee.

Hoe werkt dit?

Pro Floor Care maakt voor u een onderhoudsplan, meestal zijn dit onderhoudsplannen van 3 tot 5 jaar. Hierin is de eerste beurt veelal de duurste beurt, wij noemen dit de nul beurt. In deze beurt wordt u vloer tot een optimale conditie terug gebracht, in deze beurt wordt alles in kaart gebracht hoe de vloer of gevel is behandeld en de stappen die hiervoor zijn toegepast. In de navolgende periodes zullen wij aan de hand van de nul beurt te werk gaan. Hierin weten de uitvoerders de optimale behandeltechnieken die zij moeten toepassen. Dit resulteert in een dieptereiniging met verschillende combinaties zoals kleurverdiepen, kristalliseren, polijsten of impregneren.

Dieptereiniging wordt veel toegepast in periodieke contracten. Zo kan het zijn dat een vijf sterren hotel er bewust voor kiest om een frequentie van vier keer per jaar toe te passen met een dieptereiniging van natuursteen, hierin kiezen ook veel particulieren voor een frequentie van een keer per jaar om bijvoorbeeld hun buitenterras te reinigen en hierna een kleurverdiepende werking toe te passen.  Hierin is alles bespreekbaar en mogelijk.

Pro Floor Care Helpt En Adviseert

Nieuwsgierig ?

Nieuwsgierig ?! Bel of neem contact met ons op via ons afspraken formulier.

Afspraak maken

Back To Top
×