Skip to content

DIEPTE REINIGEN

Verwijder bouwvuil, oude was, oude zeeplagen en impregnaten uit uw vloer, met behulp van milieuvriendelijke- en professionele oplossingen

Diepte reinigen van natuursteen

Soms wordt de vloer met regulier onderhoud niet echt meer schoon, of anders gezegd, echt niet meer schoon. Dan is het tijd voor groot onderhoud. Uw natuursteen vloer grondig laten reinigen en polijsten zorgt ervoor dat de vloer er weer uitziet zo goed als nieuw. Pro Floor Care reinigt en onderhoudt uw natuursteen vloer met milieuvriendelijke producten en professionele reinigingssystemen. Lees hier wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat is diepte reinigen van natuursteen

Hoe natuursteen grondig reinigen

Verschillende soorten natuursteen dient men te diepte reinigen wanneer ingetrokken vuil of oude was- of zeeplagen niet met reguliere schoonmaakmiddelen te verwijderen zijn. Denk hierbij aan natuursteen zoals vloeren, wanden, vensterbanken, gevels, trappen en bordessen.

Pro Floor Care maakt gebruik van speciale intensieve reinigers, en zogeheten speciale machinale boenmachines, die doordringen in de diepere lagen van de steen.

Ook hierbij geldt, dat de schoonmaakmiddelen die Pro Floor Care gebruikt voor het diepte reinigen van alle soorten natuursteen en beton, biologisch afbreekbaar zijn en geen schade achterlaat.

Pro Floor Care reinigt en onderhoudt uw natuursteen vloer met milieuvriendelijke producten en professionele reinigingssystemen

Voordelen van diepte reinigen van natuursteen

Wanneer overgaan tot diepte reiniging?

Veel bedrijven en particulieren kiezen er voor om jaarlijks een dieptereiniging toe te passen voor natuursteen en beton en dan voornamelijk op vloeren of gevels. Door de periodieke onderhoudsplannen die Pro Floor Care samenspraak met u op maat maakt, zult u zien dat dit tot leidt tot het behoud van uw pronkstuk. Hierbij zult u na een paar jaar tot de conclusie komen dat dit een aanzienlijke reductie geeft in uw onderhoud en portemonnee.

Onderhouden is behouden van natuursteen

Foto’s van een diepte reiniging behandeling

Hieronder ziet u een aantal afbeeldingen van het diepte reinigen van een beton vloer. De beton vloer van de musical Het Soldaat van Oranje.

Coating Betonvloer
Betonvloer Coating

Werkwijze diepte reinigen van natuursteen en beton

Hoe werkt het diepte reinigen van natuursteen en beton?

Pro Floor Care maakt voor u een onderhoudsplan. Meestal zijn dit onderhoudsplannen van 3 tot 5 jaar. Hierin is de eerste beurt veelal de duurste beurt. Wij noemen dit de nul beurt. In deze beurt wordt uw vloer in optimale conditie terug gebracht. In deze beurt wordt alles in kaart gebracht; hoe de vloer of gevel is behandeld en de stappen die hiervoor zijn toegepast. In de navolgende periodes zullen wij aan de hand van de nul beurt te werk gaan. Hierin weten de uitvoerders de optimale behandeltechnieken die zij moeten toepassen. Dit resulteert in een dieptereiniging met verschillende combinaties zoals kleurverdiepen, kristalliseren, polijsten of impregneren.

Hoe vaak diepte reinigen van beton en natuursteen

Onderhoudscontracten voor periodieke dieptereiniging

Dieptereiniging wordt veel toegepast in periodieke contracten. Zo kan het zijn dat een vijf sterren hotel er bewust voor kiest om een frequentie van vier keer per jaar toe te passen voor een dieptereiniging van natuursteen.

Veel particulieren kiezen voor een frequentie van één keer per jaar om bijvoorbeeld hun buitenterras te reinigen en hierna een kleurverdiepende werking toe te passen. Hierbij is alles bespreekbaar en mogelijk.

Lees alles over de verschillende mogelijkheden en voordelen van onze onderhoudscontracten voor natuursteen en beton

Diepte Reinigen Natuursteen

Professioneel diepte reinigen door Pro Floor Care?

Pro Floor Care is specialist op het gebied van onderhoud en renovatie van beton en natuursteen. Wij hebben jarenlange ervaring, zijn VCA gecertificeerd en zijn actief voor zowel particulieren, als voor bedrijven en instellingen.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten. Elk project is anders en behoeft een andere aanpak. Wij hebben 3 varianten onderhoudscontracten.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust even contact met ons op. Dit kan telefonisch, per App of via ons online contact formulier.

Back To Top
×