skip to Main Content

Beton antislip maken

Voor het antislip maken of het stroever maken van beton worden verschillende toepassingen gebruikt, hieronder een paar voorbeelden voor het stroef maken van een betonvloer:

  • Etsen – antislip behandeling  voor vloeren, opritten of een werkvloer van beton, het beton wordt door een etsende behandeling stroever gemaakt. Over het algemeen verandert er weinig aan het uiterlijk van het beton. Veelal wordt het beton iets matter qua glans.
  • Boucharderen van beton. Met bouchardeerhamers of speciale bindingen wordt een betonvloer opgeruwd. De uitstraling van een beton vloer veranderd duidelijk. Boucharderen wordt ook veel toegepast voor het aanbrengen van een nieuwe hechtingslaag zoals een antislip coating.
  • Stralen van beton. Wordt veelal toegepast in grote stallen waar veel vee voorkomt. Schuurpapierachtige uitstraling na de antislip behandeling.
  • Coaten. Speciale één of twee componenten beton coatings met daarin een toevoeging zoals flakes of glaskorrels. Aangebrachte coatings blijven wel kwetsbaarder voor slijtage. Wordt veel toegepast in parkeergarages of in fabriekshallen.

Beton antislip maken

Meer weten over het antislip maken van betonvloeren of slipgevaar voorkomen op een te gladde vloer. Vraag een gratis offerte aan

Vrijblijvende offerte antislip maken beton

Back To Top