skip to Main Content

Een marmeren vloer is de ideale oplossing als u houdt van luxe in uw interieur

Marmeren vloeren worden steeds populairder. Waar deze vloeren een aantal jaren geleden relatief weinig werden verkocht, ziet u de verkoopcijfers voor dit product nu steeds meer stijgen. Dit zal vooral te maken hebben met het mooie uiterlijk van marmeren vloeren.

Marmer is een prachtige steensoort die rust geeft in uw huis en zorgt voor een chique uitstraling

Maar net als alle andere soorten vloeren, hebben vloeren van marmer niet alleen maar voordelen. Er zijn ook nadelen te bespeuren. Lees het hier.

De voordelen van marmer

 • Marmer is stijlvol
 • Uniek karakter: geen natuursteen is hetzelfde
 • Een robuuste en duurzame tegel
 • Beschadigingen vallen minder op
 • Veel kleurmogelijkheden
 • Geschikt voor vloerverwarming

De nadelen van marmer

 • Marmer is kostbaar
 • Marmer vereist veel onderhoud
Granito Vloeren Polijsten
Vloer Polijsten
Natuursteen Onderhoud

Marmer tegels

Marmer tegels als vloer is helemaal terug van weggeweest. Marmer zorgt voor een prachtig kleurverloop en natuurlijke belijning, dat maakt een marmeren vloer zo chique. Daarentegen vereist een marmeren vloer veel onderhoud.

Pro Floor Care kan u helpen om uw marmeren vloer te onderhouden. Lees hier alles over onze aanpak en werkwijze …

Werkwijze Pro Floor Care

Technieken voor het onderhouden van marmeren oppervlaktes

Bij het onderhoud van marmer producten zoals marmeren vloeren, wanden, gevels en trappen worden veel verschillende technieken gebruikt, zoals marmer antislip maken, marmer coaten, marmer impregneren, marmer polijsten, marmer repareren, marmer schoonmaken en marmer schuren. Maar wat betekenen deze technieken nou eigenlijk, en wanneer wordt welke methode toegepast? Wij leggen het u graag uit op de desbetreffende pagina’s.

Hieronder ziet u de 3 meest toegepaste onderhoud technieken voor een marmeren vloer. Twijfelt u welke onderhoud techniek u nodig heeft, neem gerust even contact met ons op via telefoon, app of ons contactformulier.

Granito Vloeren Polijsten

Marmer polijsten

De vloer wordt gereinigd en hierna op glans gebracht in verschillende polijst fases, een verzoet niveau en zijdeglans zijn de meest voorkomende polijst oplossingen voor marmer

Granito Vloeren Polijsten

Marmer schoonmaken

 • Authentieke look
 • Goedkoopste materiaal
 • Makkelijk op maat te maken
Granito Vloeren Polijsten

Marmer antislip maken

Antislip maken van marmeren vloeren door een etsende behandeling en of door het machinaal aanbrengen van antislip randen op marmer.

Natuursteen Onderhoud

Beschadigd marmer herstellen?

Krassen in de vloer, doffe plekken op uw marmeren vloer verwijderen… Het verkeerde schoonmaak product gebruikt…

Pro Floor Care kan u helpen om uw marmeren vloer te herstellen of uw marmer te repareren en biedt u tevens een geheel gratis schaderapport aan die van toepassing kan zijn voor het verhalen van de schade aan uw marmeren vloer bij de verzekering …

Gratis schaderapport aanvragen

Recente marmer onderhoud projecten

Laat u inspireren door de projecten die wij onlangs hebben uitgevoerd en bekijk de diensten en materialen die wij hebben toegepast en gebruikt

Back To Top
×