Profloorcare
voorwaarden   disclaimer   colofon   sitemap
0

Waarvoor en waarom ?

Jaarlijks vallen veel mensen door een te gladde vloer van bijvoorbeeld natuursteen of een tegelvloer. Pro Floor Care maakt vloeren antislip.

Antislip voor natuursteen en keramische tegels in natte en droge ruimtes. Antislip tegels. Permanente antislip aanbrengen. Het antislip maken van vloeren. Een antislipbehandeling voor tegelvloeren. Vindt hieronder alle oplossingen en toepassingen voor het antislip maken van vloeren. R-waarde verhogen van een bestaande of nieuwe vloer.

Toepassing:

* Natte ruimtes - Antislipbehandeling wordt veelal toegepast in natte ruimtes zoals

 • terassen
 • sauna's 
 • zwembaden met natuursteen
 • badkamer vloeren 

* Droge ruimtes - Antislip wordt toegepast in droge ruimtes met kans op uitglijding 

 • bordessen en trappen 
 • entree bedrijfsgebouw
 • verzorgingshuizen, bejaardentehuis
 • ziekenhuizen
 • hotels en restaurants
 • kantoren en woningen
 • vervanging van zogeheten anti slip tape. Verhoging van de uitstraling en minder vuilafzetting

Meten is weten

De antislipbehandeling en het resultaat. Twijfelt u over de werking van het antislip op uw tegels of natuursteen. Geen probleem ! Met de speciale meetapparatuur kunt u het resultaat voor de behandeling en na de uitvoering zien, desgewenst ontvangt u van ons een print bij de factuur die u ten alle tijden kunt weerleggen naar bijvoorbeeld een verzekeringsmaatschappij als het dan toch een keer fout kan lopen. 

Verschillende methodes, verschillende toepassingen

Voor het antislip maken van vloeren worden verschillende toepassingen gebruikt, hieronder een paar voorbeelden :

 • Chemische antislip behandeling vloeren en tegels, de vloer wordt door een chemische behandeling stroever gemaakt. Over het algemeen verandert er weinig aan het uiterlijk van de vloer, tegels of natuursteen. Wordt veel toegepast in zwembaden, sauna's en doucheruimtes. Antislip natuursteen.  
 • Boucharderen van natuursteen, de vloer wordt behandeld met zogeheten bouchardeer hamers, veelal toegepast op traptredes van natuursteen om de antislip waarde te veranderen. Uiterlijk van het hardsteen of natuursteen verandert, zichtbare en voelbare structuurverandering. 
 • Stralen van tegels en natuursteen. Wordt veelal toegepast om antislip randen te maken in trappen en vloeren. Uiterlijk van de tegels en het natuursteen worden sterk beinvloedt. Zeer goede antislip oplossing in veel belopen ruimtes en trappen in gebouwen zoals musea's, banken, overheidsgebouwen en supermarkten. Schuurpapierachtige uitstraling na de antislip behandeling.  
 • Branden of vlammen van natuursteen. Door het verhitten van natuursteen wordt een thermische reactie ontwikkelt, hierdoor springt de toplaag open waardoor er een betere antislip waarde ontstaat. Wordt veel toegepast op bordessen, hellingbanen en traptredes. Wordt ook toegepast om de volledige uitstraling van een vloer te veranderen. 

 

Antislip natuursteen, antislip tegels. Permanente antislip voor tegels en permanente antislip voor natuursteen. Badkamer vloer antislip maken. Antislip maken van vloeren. Stroef maken van tegels. Stroef maken van tegels. Antislip voor tegelvloeren. Stroef maken van vloeren. Antislipbehandeling tegels.  

Foto's

Foto's waar antislip wordt toegepast. Antislip maken van vloeren. Antislip natuursteen.

Chemisch antislip maken

Antislip natuursteen. Keramische tegels antislip maken. Verzorgingshuizen en ziekenhuizen. Tegels antislip maken. Antislip behandeling vloer.

Een natuursteen of tegelvloer vloer chemisch antislip maken.

Werkwijze

Het aanbrengen van een chemische antislip vraagt niet al teveel tijd. Hieronder in een paar stappen uitgelegd wat wij precies doen:

 1. Eventuele eerste stroefheidsmeting. (optioneel)
 2. Diepte reinigen van tegels of natuursteen met een stripper, speciaalreiniger en een boenmachine.
 3. Aanbrengen antislip, afhankelijk van de tegel of natuursteensoort is de antislip waarde binnen 30 minuten tot 3 uur bereikt
 4. Residu wordt verwijderd en de vloer wordt nogmaals gereinigd. Hierna kunt u de vloer direct weer betreden en belasten
 5. Laatste stroefheidsmeting. U ontvangt de stroefheidsmeting op een printbon. 

Tegels antislip maken. Antislip maken tegels. Badkamer antislip maken. Antislip maken tegelvloer. Antislip maken van vloeren. Antislip behandeling vloer. Natuursteen anti-slip. 

Vorige pagina
Herengracht 282
1016 BX, Amsterdam
Nederland

T.: 020 217 07 04
F.: 020 217 07 05
E.: info@profloorcare.nl

K.v.K.: 34389793
Btw: NL 822.329.268.B01

Natuursteen onderhoud, restauratie en renovatie 

Vloeronderhoud beton, slijpen en polijsten