skip to Main Content

Coaten

Wat kan er met een goede vloer coating of een goede gevel coating.

Het belang van een goede vochtwerende coating

Vuil, vocht en vlekken op de vloer. Moeilijk te reinigen vloeren in slachthuizen, fabriekshallen of gewoon thuis. De hoogst haalbare HACCP norm of de hoogst hygiënische eisen aan de vloer, met een goede coating is dit haalbaar. Antislip coating in een parkeergarage. De speciale coatings die wij aanbrengen op vloeren en wanden voldoen aan de hoogste eisen die haalbaar zijn. Transparante coatings of gekleurde coatings, anti graffiti coating, pu coating of een slijtvaste, waterafstotende coating. Wij hebben de oplossing voor het coaten van vloeren, gevels of wanden.

Verschillende coatings

Voor iedere vloer een eigen oplossing. Iedere vloer is verschillend, dit geldt ook voor de vele coatings die verkrijgbaar zijn in de wereld van het professioneel coaten. Coatings speciaal voor beton, 1 of 2 componeneten coatings of een glanzende coating op natuursteen. Dit zijn maar enkele voorbeelden, de uitkomsten zijn dan ook voor iedere vloer weer anders.

Slijtvaste coating

Slijtvaste coatings, het grote verschil. Industrievloeren coaten

Speciale slijtvaste coatings voor het beschermen tegen vuil en verwerkingsafval. Geschikt voor vloeren in grote slachthuizen, voedselindustrie en visverwerkingsbedrijven. Speciale slijtvaste coatings van Pro Floor Care voldoen aan de hoogste normering zoals een HACCP normering, of verschillende veeleisende keurmerken binnen en buiten Europa.

Beton coating

Van balkon tot parkeergarage, van vliegtuighangar tot poppodium. Beton coatings komen bijna overal voor. Wij zijn oficïeel applicateur van verschillende merken zoals Sikkens en Crafco. Lees meer over de verschillende beton coatings die wij aanbrengen op betonnen ondergronden.

Beton Coaten
Beton Coaten Bedrijf

Specialistisch onderhoud

Hieronder enkele specialismen uitgelicht op het gebied van coaten.

Particulier

Een betonnen aanrechtblad coaten, natuursteen vloer coaten, granito vloeren reinigen en coaten. Dit zijn enkele voorbeelden die we voor u kunnen uitvoeren als het gaat om vloer coaten. Anti graffiti coating aanbrengen of gevels coaten tegen vocht, bel of mail ons gerust voor een advies op maat.

Zakelijk

Een entree of vergaderzaal coaten, een betonnen vloer coaten zodat deze eenvoudiger schoon te maken is. Geen rubbersporen meer in een garagevloer nadat deze gecoat is. De buitengevel van uw pand coaten zodat deze graffiti werend wordt. Dit zijn enkele vormen van het coaten van vloeren en gevels.

Pro Floor Care Helpt En Adviseert

Meer weten over coaten ?

Wilt u meer weten over het coaten van beton of natuursteen. Bel, mail of vraag direct om een gratis vrijblijvende offerte.

Vraag offerte aan

Back To Top
×