Profloorcare
voorwaarden   disclaimer   colofon   sitemap
0

Coaten

Wat kan er met een goede vloer coating of een goede gevel coating.

Het belang van een goede vochtwerende coating

Vuil, vocht en vlekken op de vloer. Moeilijk te reinigen vloeren in slachthuizen, fabriekshallen of gewoon thuis. De hoogst haalbare HACCP norm of de hoogst hygiënische eisen aan de vloer, met een goede coating is dit haalbaar. De special coatings die wij aanbrengen op vloeren en wanden voldoen aan de hoogste eisen die haalbaar zijn. Transparante coatings of gekleurde coatings, anti graffiti coating, pu coating of een slijtvaste waterafstotende coating. Wij hebben de oplossing voor het coaten van vloeren, gevels of wanden.

Verschillende coatings 

Voor iedere vloer een eigen oplossing. Iedere vloer is verschillend, dit geldt ook voor de vele coatings die verkrijgbaar zijn in de wereld van het professioneel coaten. Coatings speciaal voor beton, 1 of 2 componeneten coatings of een glanzende coating op natuursteen. Dit zijn maar enkele voorbeelden, de uitkomsten zijn dan ook voor iedere vloer weer anders. Komt u er nu al niet meer uit, geen probleem ! Wij helpen u graag verder.


Slijtvaste coating

Slijtvaste coatings, het grote verschil. Industrievloeren coaten

Speciale slijtvaste coatings voor het beschermen tegen vuil en verwerkingsafval. Geschikt voor vloeren in grote slachthuizen, voedselindustrie en visverwkingsbedrijven. Speciale slijtvaste coatings van Pro Floor Care voldoen aan de hoogste normering zoals een HACCP normering, of verschillende veeleisende keurmerken binnen en buiten Europa.

Specialistisch onderhoud

Hieronder enkele specialismes uitgelicht op het gebied van coaten.

Particulier

Een betonnen aanrechtblad coaten, natuursteen vloer coaten, granito vloeren reinigen en coaten. Dit zijn enkele voorbeelden die we voor u kunnen uitvoeren als het gaat om vloer coaten. Anti graffiti coating aanbrengen of gevels coaten tegen vocht, bel of mail ons gerust voor een advies op maat.

Zakelijk

Een entree of vergaderzaal coaten, een betonnen vloer coaten zodat deze eenvoudiger schoon te maken is. Geen rubbersporen meer in een garagevloer nadat deze gecoat is. De buitengevel van uw pand coaten zodat deze graffiti werend wordt. Dit zijn enkele vormen van het coaten van vloeren en gevels. Wilt u graag een vrijblijvende offerte op maat, neem gerust even contact met ons op.  

 
Vorige pagina
Herengracht 282
1016 BX, Amsterdam
Nederland

T.: 020 217 07 04
F.: 020 217 07 05
E.: info@profloorcare.nl

K.v.K.: 34389793
Btw: NL 822.329.268.B01

Natuursteen onderhoud, restauratie en renovatie 

Vloeronderhoud beton, slijpen en polijsten